Haberler

Kardak Kayalıklarında İnceleme

Kardak kayalıklarında 24 gündür yaşana gerginlik yerini sessizliğe bıraktı.

Kardak kayalıklarında 24 gündür yaşana gerginlik yerini sessizliğe bıraktı. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, kolluk kuvvetleri ile birlikte kayalıklarına giderek incelemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın 29 Ocak Pazar günü Kardak kayalıklarını ziyaret etmesinin ardından Ege Denizi'nde yaşanan hareketlilik 2 gün önce hat safhaya çıkmıştı. Bugün ise bölgede sessizlik hakim oldu. Öğlen saatlerinde Turgutreis açıklarından gelen Sahil Güvenlik botu Kardak kayalıklarına 2 metre kadar yaklaştı.

Bir süre kayalıkların yakınına duran botta bulunan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz bölgede incelemelerde bulundu. Kaymakam Yılmaz'a incelemeleri sırasında İlçe Garnizon Komutanı İzzet Adagideli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ve Bodrum İlçe Emniyet Müdür Haluk Baş eşlik etti. Kale önünden Sahil Güvenlik botuna binen Kaymakam Yılmaz'ın Gümbet, Bitez, Ortakent, Bağla, Turgutres, Gümüşlük ve Yalıkavak koylarında incelemelerde bulunduğu daha sonra ise Kardak kayalıklarına gelerek bölgedeki önlemler hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Öte yandan, 170 metre uzunluğundaki bir geminin Kardak kayalıkları önünden geçmesi ilginç görüntüler oluşturdu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bekir Yılmaz Hulusi Akar Bodrum Kardak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title