Haberler

Karda Yüzen Ağrılı Fenomen Kaya: Hiç Üşümedim

AĞRI'da bacasını kardan temizlerken aklına gelen, 'karda yüzme' düşüncesini gerçeğe çevirerek şort giyen ve takla atarak bahçedeki karların üzerine atlayan 17 yaşındaki Ali Kaya, 1 metreyi aşan karda hiç üşümediğini söyledi.

AĞRI'da bacasını kardan temizlerken aklına gelen, 'karda yüzme' düşüncesini gerçeğe çevirerek şort giyen ve takla atarak bahçedeki karların üzerine atlayan 17 yaşındaki Ali Kaya, 1 metreyi aşan karda hiç üşümediğini söyledi.

Murat Mahallesi'nde oturan Meryem- Tekin Kaya çiftinin 3'ü kız 5 çocuğundan biri olan Ali Kaya, evlerinin bacasını karla temizlerken, aklına gelen 'karda yüzme' fikrini gerçeğe çevirmek istediğini söyledi. Üzerindeki şortla bacadan takla atarak bahçedeki karların üzerine düşen ve denizdeymiş gibi kulaç atarak yüzen Ali Kaya, evlerinin önünden ikinci kez kar yığınına balıklama altalarken ikizi Muhammed Can Kaya kendisini cep telefonuyla görüntüledi. " Ağrı'da deniz vardı da biz mi yüzmedik" diyen Ali Kaya'nın görüntüleri, yükledikleri sosyal medyada binlerce kez tıklandı.

Sosyal medyada fenomen olan Ağrılı Ali Kaya, evlerinin önünde yeniden aynı gösteriyi yaptı. Karların içinde yüzen ve hiç üşümediğine dikkati çeken Ali Kaya, ikizi ile birlikte Lise 1'inci sınıftan ayrıldıklarını, iş aradıklarını bildirdi. Okulda folklör oynadığını belirten Ali Kaya, şunları söyledi:

"Bu fikir bahcemizdeki karı temizlerken aklıma geldi. Ağrı'da bunu kimsenin yapmadığını düşündüm. İkizim Muhammed Can'a fikrimi açıkladım. O cesaret edemedi. Ben hemen soyundum ve damdan atlayarak karların içinde yüzdüm. Kar kalınlığı bir metreden fazla olduğu için rahatlıkla hareket ettim. Bir bakıma kendimi sudaymışım gibi hissettim. Karda yüzmek o kadar korkulacak bir şey değil." - Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Can Ali Kaya Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title