Haberler

Karapınar'da Vergi Rekortmenlerine Plaket

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2012 vergi rekortmenlerine plaket verildi.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2012 vergi rekortmenlerine plaket verildi.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Sözen, plaket töreninde yaptığı konuşmada, her bölgenin kendisine has özellikleri, gelişim süreci, ekonomik değerleri, ticari ve sanayi anlayışının olduğunu belirtti.

"Kimi bölgeler ürettikleri, kimi bölgeler sosyal yapıları, kimi bölgelerse geleneksel faaliyetleriyle bilinirler" diyen Sözen, Şunları kaydetti:

"Karapınar denilince de akıllara ilk olarak tarım, hayvancılık ve doğal güzellikleri gelir. Bu yönüyle de Konya'nın olduğu kadar Türkiye'nin en önemli ilçesi konumundadır. İlçede tarım ve hayvancılık geleneksel yapısından kurtulup modern bir yapıya doğru hızla ilerlerken beraberindeki sanayi ve ticareti de destekleyip şekillendirmektedir. Sanayimiz, Organize Sanayi ile ilerlemektedir."

2012 yılının vergi rekortmenlerine plaket takdim edildiği törene, Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Mal Müdürü Zeki Kapdan katıldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Sözen Karapınar Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title