Haberler

Karantina altına alınan eve misafir akını! Filyasyon ekibi kapı önünde 30 çifte yakın ayakkabı ile karşılaştı

Güncelleme:

Ankara'da karantina denetimi yapan filyasyon ekibi, vaka sayılarının neden düşmediğini kanıtlar nitelikteki görüntüyle karşılaştı. Karantina altındaki hastanın evinde 30 çifte yakın ayakkabı ile karşılaşıldı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından bir türlü kurtulamadı. Türkiye'de ise birçok önleme ve uyarıya rağmen bazı vatandaşların kuralları hiçe sayması vaka sayılarındaki artışın temel nedeni olarak görülüyor. Son olarak Ankara'da, filyasyon ekipleri, karantina altındaki eve gidince gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Kapının önünde yaklaşık 30 çift ayakkabı ile karşılaşan ekipler, evde bulunan 20'ye yakın kişiyi uyardı.

ÇOCUK AYAKKABISI DA VARDI

Koronavirüse yakalanan bir vatandaşın evde olup olmadığını kontrole giden ekipler kapıda, aralarında çocuk ayakkabıların da olduğu 30 çifte yakın ayakkabı ile karşılaştı. Kapıyı çalan ekipler içerde virüs taşıyan kişi ile birlikte 20'ye yakın kişinin olduğunu tespit etti. İçeride bulunanlar kişiler kendilerini karantinaya almaları gerektiği konusunda uyarıldı .

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

Mine:

Belli bir kesim var ya bayram cenaze düğün sünnet bahanesiyle sığır gibi dolan heryere.Sizden bıktık artık 6 aydir cehennem oldu hayatimiz.Çocuklarimiz iki yil nerdeyse eksik kalcak okullardan.Siz topluca gdin atlayin biyerden yaa.

25
3
yanıtYanıtla
dede:

korono morono hikaye market raflarında manav reyonlarında tüm gıdalar hormonlu ve ithal edilmiş helal olmayan koruyucu malzemeler kullanıyor örneğin bir kase yoğurt alın buz dolabına koymasanız dahi özellikle kış ayında yourt salça vs bozulmuyor bu koruyucu maddelerin yüzde 99 u domuz yağından yapılan malzemeler kaldırın kardeşim market raflarından bu ürünleri

7
15
yanıtYanıtla
ne alaak:

korona virüsle bu bahsettiğin ne alaka şimdi

yanıt8
yanıt0
Sende boş adamsın:

Ne alakası var domuz yağıyla. Sığır jelatini bulunuyor ve daha yoğun oluyor. Ayrıca daha uzun ömürlü oluyor. Ne kadar da cahilsiniz ne kaadar da boş adamsınız. Araştırma yok bilim yok. Sokaktaki birisinden duyduğu şeyleri doğruymuş gibi aktarıyorlar

yanıt8
yanıt4
Sana ne:

Allah hepinizin belasını versin inadına misafir kabul ediyorsunuz. Koronadan geberin

15
3
yanıtYanıtla
ölen ölür kalan sağlar bizimdir:

bu kafadaki milletle karantina yapmak imkansız kimse izalasyon kurallarına uymuyor bu ülke sürü bağışıklığı yaşayacak herkes bu hastalığı bir şekilde geçirecek durum onu gösteriyor

7
5
yanıtYanıtla
mert:

Toplu ölümleri ister olduk ki bize bulaşmasınlar

11
1
yanıtYanıtla
Leyla sumar:

Bu insanlarin beyinleri nerede

11
0
yanıtYanıtla
hasan:

Bunlar Yabancı uyruklu olabilir. BİR aileye kiraya ev veriyorsun 5 aile oluyorlar

9
0
yanıtYanıtla
Yazik:

Cehalet diz boyu.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title