Haberler

Karahan'dan Esnaf Turu (Düzeltme)

Simav Belediye Başkanı ve DP Başkan adayı Kasım Karahan, halk pazarında tezgah açan esnafları ziyaret etti, destek estedi.

Simav Belediye Başkanı ve DP Başkan adayı Kasım Karahan, halk pazarında tezgah açan esnafları ziyaret etti, destek estedi.

DP Simav Belediye Başkanı Adayı ve Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceden belirlenen program kapsamında bu gün halk pazarında tezgah açan esnafları zyaret eden Başkan Karahan destek istediği esnafların sorularını cevapladı, projeleri hakkında bilgiler sundu.

Başkan Karahan'a gezisi esnasında belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Halk Pazarında tezgah açan esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan karahan, vatandaşlarla da sohbet etti, projelerini anlattı, istikrarın sürmesi ve yatırımların tamamlanabilmesi için bir dönem daha destek istedi.

Esnaflar ve vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Karahan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ve projelerini herkese anlatmaya devam edeceğini söyledi.

SİMAV'IN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

Simav'ın geleceğine geleceğine yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Karahan, "Altyapı sorunlarının büyük oranda tamamlandığı Simav'da bundan sonra artık insanımıza yatırım yapacağız. Herkesin hayalini kurduğu çağdaş ve modern Simav artık hayal değil. Yeni dönemde herkesin kıskanacağı bir Simav oluşturmak için projelerimizi hazırladık. Vatandaşlarımız bize 30 Mart'ta teveccüh gösterdiği takdirde yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title