Haberler

Karadeniz: "Bende Bir Kürdüm"

AK Parti Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz ve İlçe Başkanı Abdullah Öğe, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz ve İlçe Başkanı Abdullah Öğe, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Karadeniz, kendisinin de Kürt olduğunu açıkladı.

Türkiye'de yaşanan olaylardan Ak Parti'nin mesul olmadığını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Dış mihraklar Türkiye'nin coğrafyasında hakim bir ülke olmasını istemiyorlar. Türkiye'nin lider bir ülke olması ve İslam ülkeleri arasında lider olmasını istemiyorlar ve hedefe oturtturuyorlar. Tek başına iktidarı dış mihraklar istemiyorlar. Şu seçim sürecinde AK Parti elinden geleni yaptı. Elini taşın altına koymayanlar bugün hiç bahane aramasınlar. Koalisyon çalışmalarını da yerine getirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

"İNSANLARI TERÖRDEN KURTARACAĞIZ"

Terör olaylarına değinen AK Parti Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, "İktidarsanız öncelikle hiçbir vatandaşın burnunun kanamaması için ciddi bir faaliyet ve çaba sarf etmek zorundasınız. Bu coğrafyada terörün önüne geçmek gerçekten kolay değildir. İktidar bununla mücadele ediyor, muhalefet de izliyor. 'Siz iktidarsınız siz çözün ve önlem alın' diyor. Bu terör olayları cumhuriyet boyunca devam etmiş ve AK Parti döneminde çözülmüştür. Hak ve özgürlükler alanında bugün hakkı verilmemiş tek bir kimlik yoktur. Kişilere verilmiş hakları çok gören bir örgüt vardır. AK Parti'de bugün cumhuriyet tarihinde yapılmamış bir işi yapıyor. Halk ile terör örgütünü birbirinden ayırarak eli silahlı ne kadar insan varsa hedeflerini tespit edip vuruyor. İnşallah kısa sürede terör belasından kurtulacağız" dedi

"BENDE BİR KÜRDÜM"

Kars Sarıkamışlı olduğunu belirten ve kendisinin de Kürt olduğunu söyleyen Karadeniz, "Bu ülke üzerinde yaşayan kim varsa onları renkleri ve desenleri ile seviyoruz. Hepsinin kardeşliğine inanıyoruz. Bu ülkenin her karış toprağı bizimdir. Ülkemiz güçlüdür ve ülkenin başında güçlü bir iktidar vardır. Kimseyi de pabuç bırakmayacaktır. Bunlar tamamen kaos ortamı hazırlamaya yöneliktir. İnşallah AK Parti bu ülkede vicdan sahibi insanlar buna müsaade etmeyecektir. Bunlar AK Partinin önünü kesmek için yapılan davranışlardır" açıklamasında bulundu.

AK Parti'nin seçim beyannamesinden bahseden Karedeniz, "AK Partinin seçim beyannamesi her kesime hitap ediyor. Gübrede KDV kaldırılacak, emekliye yıllık bin 200 lira, iş kuracaklara 50 bin lira hibe desteği verilecek. AK Parti hiçbir zaman popülizm yapmadı. Zamanı olduğu içinde şimdi yapıyor. 2002 yılında ülkeyi devraldığımızda ekonomik olarak çökmüş siyasi yönden idare edilemez haldeydi. O gün ki Türkiye'yi hasta bir adama benzetiyorlardı" dedi.

AK Parti'nin sahadan gelen ikazları dikkate aldığını belirten Karadeniz, "Hiçbir zaman vatandaşın söylediklerine kulak tıkamadık. Halkın sesini ve nabzını tuttuk. Kapaklı ve Çerkezköy'de yüzde 50, Türkiye genelinde ise yüzde 45 oy alacağız" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Karadeniz Tekirdağ Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title