Haberler

Karadayı 103.Yeni Bölüm, Son Bölümde Mahir Gerçeklerin Peşinde

Güncelleme:

ATV'nin Pazartesi klasiği haline gelen dizisi Karadayı yine akıllarda iz bırakan bir bölümle yayınlandı. Karadayı 103.yeni bölüm. Karadayı yeni bölümde Mahir çok önemli sırları açığa çıkarıyor. Nazif Kara'nın demir parmaklıklar ardında düşmesine ve ailesine daha bir çok zarar veren Beyefendinin kim olduğu yönünde bulduğu ipucunu takip eden Mahir Kara hiç beklemediği bir isme ulaşıyor.

Karadayı son bölümde Mahir bu bilgiyi doğrulatmak zorundadır. Çünkü Mahir'in ulaştığı isim sevdiği kadının babası Mehmet Saim Bey'dir. Beyefendinin Mehmet Saim Bey olup olmadığından emin olmak isteyen Mahir diğer bir belalısı Turgut'a giderek bu konuda yardım ister. Mahir Kara, Turgut'tan duyduklarından sonra ise artık Beyefendinin kimliğinden emindir.

Ailesine çok büyük acılar yaşatan Beyefendiden intikam almak isteyen Mahir, Mehmet Saim Bey ile sevdiği kız Feride arasında sıkışır kalır. Mehmet Bey'in ise kötü planlarının ardı arkası kesilmiyor. Mahir ile Feride'yi ayırmak isteyen Mehmet Bey kızını zorla evlendirerek bu işe nokta koymanın hesaplarını yapıyor.

Karadayı yeni bölümde başka neler yaşandı ? Detaylar ve daha fazlası Pazartesi akşamı yayınlanan Karadayı 103.bölümde. Yayınlanan son bölüm, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için haberler.com adresinde.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mahir Kara Karadayı 23 Mart Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title