Haberler

İshak Doğan ve LuaLua'nın Acı Kaybı

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor futbolcularından İshak Doğan'ın hacda olan babası Halil Doğan ve Lualua'nın amcası vefat etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor futbolcularından İshak Doğan'ın hacda olan babası Halil Doğan ile Lualua'nın amcası vefat etti. Kulüp, her iki futbolcu için başsağlığı mesajı yayınlayarak iki futbolcuya izin verdiğini açıkladı.

"ACILARINI PAYLAŞIYORUZ"

Kardemir Karabükspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, futbolcularının acılarını paylaştıklarını söyleyerek, "Hac görevini yaptığı sırada babasının vefat haberini alan oyuncumuz İshak Doğan Almanya'ya giderek burada ailesini alıp babasının defnetmek üzere Suudi Arabistan'a gitti. Amcası vefat eden Lualua'da defin için İngiltere'ye gitti.

"GALATASARAY MAÇINA HAZIRLANIYORUZ"

Diğer yandan Bursaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ahmet İlhan Özek'in de arka adalesinde bir yırtık tespit edildi. Takımda yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen moral seviyemizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray karşısında teslimiyet duygusundan uzak puan ve puanlar almak için büyük bir mücadele vereceğiz. Bunun çalışmalarımız Cuma gününe kadar aralıksız olarak devam edecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Halil Doğan İshak Doğan Hac Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title