Haberler

Vali Fuat Gürel, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Karabük Valisi Fuat Gürel, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Gürel, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.

Vali Gürel, haber kategorisinde Onur Çoban'ın "Gence'de Yeğene Veda", yaşam kategorisinde Muhammed Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu", spor kategorisinde ise Okan Coşkun'un "Futbol özlemi" başlıklı fotoğraflarını oyladı.

Fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu belirten Gürel, AA muhabirleri ve foto muhabirlerine teşekkür etti. Gürel, "Anadolu Ajansı, dünyanın her tarafında yer almakta. Dünyanın her köşesinden derledikleri haberleri vatandaşlara ulaştırmaktalar. Çalışanlarını tebrik ediyorum." diye konuştu.

Oyladığı fotoğraflara değinen Gürel, Azerbaycanlı kardeşlerinin büyük bir destan yazdığını, bunun kendisini çok etkilediğini, bu nedenle "Gence'de Yeğene Veda" isimli fotoğrafı seçtiğini söyledi.

Suriye'nin İdlib ilinden kolları ve bacakları olmayan Muhammed bebeğe, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'ye getirilerek protez takılmasının da kendisini etkilediğini dile getiren Gürel, bu nedenle "Muhammed bebeğin mutluluğu" fotoğrafını oyladığını kaydetti.

Vali Gürel, spor kategorisinde ise "Futbol özlemi" başlıklı fotoğrafı beğendiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammed Said Onur Çoban Karabük Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title