Haberler

Karabük: Vali Can Direkçi, Eflani İlçesi'nde İncelemelerde Bulundu

Karabük Valisi Can Direkçi, Eflani İlçesi'ni Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu.

Karabük Valisi Can Direkçi, Eflani İlçesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Karabük Valisi Can Direkçi, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Gürpınar, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Genel Meclisi Başkanı Burhan Gümüş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve yatırımcı daire müdürleri ile birlikte Eflani İlçesi'nde incelemelerde bulundu.

Eflani'de Kaymakam Vekili İzzettin Küçük tarafından karşılanan Vali Direkçi, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Vekili Küçük, "2007 yılında KÖYDES kapsamında yapılan yol çalışmaları tamamıyle bitirilecek. Toplam 48 kilometre yolun 44 kilometresini yaptık. 4 kilometrede ise çalışmalar devam ediyor. Köy Hizmetleri ile Kaymakamlığımız arasında yapılan protokolle toplam 72 kilometre yol yapıldı. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 2007 yılında stabilize yol çalışmalarını bitireceğiz" dedi.

Vali Can Direkçi ve beraberindeki heyet daha sonra Belediye Düğün Salonuna geçerek burada Daire Müdürleri, Köy Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve vatandaşlarla bir toplantı yaptı. Vali Direkçi toplantıda, "Eflani'nin sorunlarını yerinde görebilmek ve ilçemizi daha yakından tanımak için geldik. İlçe ziyaretlerimiz önemli sonuçlar veriyor. Bu incelemelerimizde konuşuyoruz ve sonucunda yol haritamızı çiziyoruz. Her konuda kurumsallaşmamız gerekiyor. Bazı projelerimizi halka mal edemiyoruz. Halkımızı da katılımcı duruma getirmeliyiz. Eflani ilçemiz hakkında gerekli bilgileri aldık. Eğitim konusunda geri kalmış Eflani'yi eğitimde pilot bölge ilan ediyoruz. Sadece bir konuda çalışma yapmamalıyız. Eflani İlçesi'nde hayvancılığı da organize hale getireceğiz. Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu kurulması için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Vali Can Direkçi ve beraberindeki heyet daha sonra sırası ile Eflani Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İMKB Eflani Çok Programlı Lisesi, Yatılı İlköğretim Bölge Okullarını gezdi.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title