Haberler

Karabük'ün Sayılmayan Golü Tartışma Yarattı

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçında Karabükspor'un golü ofsayt nedeni ile verilmedi. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun kararı sosyal medyada büyük tepki aldı.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın 64.dakikası taratışmalı bir pozisyona sahne oldu.

HAKEM GOLÜ VERMEDİ

Beşiktaş 2-0 öndeyken Karabükspor, Traore ile birlikte golü buldu, ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Bu pozisyonun ardından Karabüksporlu oyuncular maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'na uzun bir süre itirazlarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA HAKEMİN KARARI ELEŞTİRİLDİ

Yedek oyuncuların da, yan hakem Nihat Mızrak'a itirazların ardından, Abitoğlu, 4. hakem Deniz Çoban'a, Mızrak'ın etrafındaki oyuncuları uzaklaştırması yönünde telkinde bulundu. Sosyal medyada da taraftarlar, hakemin bu kararına tepki gösterdi.

PIERO ÖLÇÜMÜ: 61 CM OFSAYT DEĞİL

Yayıncı kuruluş Lig TV'de yapılan Piero ölçümünde pozisyonun 61 cm ofsayt olmadığı ifade edildi.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Nihat Mızrak Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

üstünü örtmeyin renkliler:

renkliler bu golle pisliklerini örtemezler. hakemin burağın golünde ayağını kaldırması ve 90 5 fenere çalınan penaltılar dünyada sadece 1 örneği yaşandı. ama ofsayttan golün iptal edilmesi neredeyse hermaçta olan birşey hakem görmemiştir ince bir ofsayt vucüt önde ayak bozuyor ofsaytı hakem ondan dolayı görmemiştir. kötü niyet yoktur bence. ama fb ve gs maçlarındakine iyi niyet diyemezsin.

11
12
yanıtYanıtla
demırrlaz:

bakıyorsun gs bjk fb hepsı hakem ıtelemelerıyle yuruyor ıyıkı trabzonsporluyum onurlu ve gururlu namusluyum utnamıyorum keyıfle namusla serefle mac ızlıyorummm allah herkese nasıp etsın. .

9
13
yanıtYanıtla
ÇİLİNGİR:

Fenere dil uzatanların dilini arı soksa yeri. Bir gün önce yeri göğü inletenler suspus oluyorlar. Yorum yapan BJK li yazarların hiç birisi ağzını açmasın. Tencere dibin kara sizinki benden kara hesabı yani.

10
11
yanıtYanıtla
bayx:

2 haftadır fener doğranıyor(4 puan gitti), ALGI profesörleri hala fb kollanıyor imajı veriyorlar, bursada 2 alakasız ofsayt ile gol engellendi, es es maçında çok net penaltı verilmedi(verilse fb olayı çoktan çözüp 3 puanı alırdı), anlaşılan, derin abiler ve taşeronları, cambaza(fb) bak deyip, malı götürme (bjk ye yol verme) derdindeler. . . tek gayelerifb nasıl durdurulur, çok net fikstür avantajı var, fb azıcık dirilse, bunsan sonraki tüm maçlarını alabilir(4 zor deplasman bitti). . bu tehlikeyi görenler entrika peşinde. . fb bunların topunu çatlatacak bakın görün.

12
8
yanıtYanıtla
misafir:

Beşiktaşın Dün 3 Tane Pozisyonu Ofsayt Diye Kesildi Bunlar neden Konuşulmuyor Nasıl Bir Milletiz Biz

10
8
yanıtYanıtla
ultraveysel:

süleyman seba sezonu diye bjk itekleniyor, bu sene en az 3 maçı hakemle aldı. . . . bizeen uyarması, dökme suyla değirmen dönmez, dem baba grip olsa, bjk zatürre olur. . . hemen havalara girmeyin ey 8jk liler. .

10
7
yanıtYanıtla
atakan:

11 maçta 6 penaltı kullanan fenew dururken sadece 1 ofsayt pozisyonuna mı şaşırıyorsunuz hepiniz şikecisiniz !!!

7
10
yanıtYanıtla
infazcı:

fenere kafa tutan . . . . . . . . . . . gözünüz sadece feneri mi görüyor utanın

7
9
yanıtYanıtla
6SARAYLI CİNCONLAR NERDE:

GEÇMİŞİNE TÜKÜRDÜMÜNÜN GALATASARAYLI DALKAVUKLARI. İKİ AYAKLI KÖPEKLER. HADİ BUNADA BAĞIRIP ÇAĞIRIP SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRSANIZA. SİZ SADECE FENERBAHÇEYE MUHALEFET OLUN. BU KADAR SOYSUZSUNUZ İŞTE. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHAÇE !!!

5
11
yanıtYanıtla
KANI ARIFIYELI:

ÖZELLİKLE ÜÇ BÜYÜK DENİLEN TAKIMLARIN MAÇLARINA YABANCI HAKEM GETİRMELİDİR.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title