Haberler

Karaaslan: "Birileri Yurt İçinde ve Dışında Türkiye Düşmanlığında Buluşmuşken Biz Halen Dik...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Bugün birileri yurt dışında ve birileri yurt içinde Türkiye'ye düşmanlık ortaklığında buluşmuşken biz halen çok dik duruyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Bugün birileri yurt dışında ve birileri yurt içinde Türkiye'ye düşmanlık ortaklığında buluşmuşken biz halen çok dik duruyoruz." dedi.

AK Parti Soma 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Karaaslan, içerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanlarının birleştiklerini söyledi.

CHP'nin yurt dışındaki algıyı yurt içine taşıdığını ifade eden Karaaslan, şöyle konuştu:

"Birileri 'Türkiye'yi yalnızlaştırmayın ve Türkiye'yi herkese düşman ilan etmeyin ve herkesle düşmanmış gibi davranmayın.' diyorlar ama ortada bizim bütün ortak değerlerimize saldıran bir dil var. Ortada bizim milli ve manevi değerlerimizi hiçe sayan bir anlayış var. Bu anlayış dışarıda olduğu gibi maalesef içeride de var. Bugün birileri yurt dışında ve birileri yurt içinde Türkiye'ye düşmanlık ortaklığında buluşmuşken biz halen çok dik duruyoruz. Birlikte olmaya devam edeceğiz söyleyecek çok sözümüz var. Biz bunu artık siyaset üstü mesele olarak adlandırıyoruz."

Kongreye, Karaaslan ve AK Parti MYK Üyesi Murat Baybatur'un yanı sıra, 24. Dönem İzmir Milletvekili ve AK Parti Manisa İl Koordinatörü Ali Aşlık, Manisa milletvekilleri Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ ve Recai Berber, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ile çok sayıda partili katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Ali Aksoy, AK Parti Soma ilçe başkanı seçildi.

Karaaslan, Soma'da maden şehidinin ailesini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, partisinin ilçe kongresinin ardından maden şehidinin ailesinin evine ziyarette bulundu.

Beraberindeki AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Murat Baybatur, Uğur Aydemir ve İl Başkanı Berk Mersinli ile birlikte Soma'da meydana gelen maden faciasında şehit olan Davut Köse'nin evine giden Karaaslan, şehit Köse'nin eşi Hamide Köse ve kayınvalidesi Sakine Yıldırım tarafından karşılandı.

Karaaslan, şehidin çocukları Mustafa, Sakine ve Ecrin'e çeşitli hediyeler verdi. Şehidin çocukları ile yakından ilgilenen Karaaslan, aile ile sohbet etti.

Ziyaretten sonra gazetecilere açıklama yapan Karaaslan, "Soma'da aklımıza ilk gelen şehitlerimiz, onların bize bıraktığı aziz hatıraları ve bize bıraktığı emanetleri. İşte o emanetleri olan çok tatlı yavrular ile beraberiz. Onlarla yüz yüze, göz göze tanışmak istedik. İyi geldik ve bu güzel yavrularımızı tanıdık." diye konuştu.

Karaaslan, daha sonra Soma Maden Şehitliği'ne ziyarette bulunarak, kabirlere karanfil bıraktı.

Kaynak: AA / Güncel

Çiğdem Karaaslan Ak Parti Türkiye Soma Politika Güncel Haberler

title