Haberler

Karaali-Akgedik Arası Asfaltlanıyor

İl genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik ve Karaali Mahalleleri arasında kalan yolda asfalt çalışması başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, bölgedeki vatandaşların Muradiye, MOSB ve Menemen'e ulaşmaları için büyük önem arz eden yolda gerçekleştirilen çalışmaları Akgedik ve Karaali Mahalle Muhtarları ile birlikte inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı il genelinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarına Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik ve Karaali Mahalleleri arasında kalan yolda devam ediyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Akgedik Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Baykarlar ve Karaali Mahalle Muhtarı Salih Bulut ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Daire Başkanı Fevzi Demir, "Burası Akgedik ve Karaali Mahallelerimize hitap eden bir yolumuz. Gerek Karaali Muhtarımız gerekse de Akgedik Muhtarımız bunu talep etmişti. Biz de arkadaşlarımızla beraber burayı incelemiştik. Bölgede Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca gerçekleştirilen proje mevcut. İnşaat safhasında bu yolda çoğunlukla ağır tonajlı araçların da kullanmasıyla deformeler meydana gelmişti. Ayrıca doğalgaz çalışması yapıldı, altyapı çalışmaları olduğu için onların da tamamlanmasını bekledik. Sonuç itibariyle o işler bittikten sonra çalışmalarımıza başladık" dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN ULAŞIMLARI RAHATLAYACAK

Mahallelerin ulaşım yolu olmasının yanı sıra yolun tarım arazilerinin tam ortasında kaldığını dile getiren Daire Başkanı Fevzi Demir, "Sadece ulaşımı güçleştirmekle kalmıyordu aynı zamanda tarım ürünlerine de zarar veriliyordu. Sıkıştırma ve temel malzeme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte 2-3 günlük birinci kat asfalt çalışması yapılıyor. Bir-iki gün içerisinde tamamlanacak. Toplamda 3,5 kilometrelik bir asfalt çalışması. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bölgede oturan vatandaşlarımızın Muradiye, MOSB, Menemen ve Manisa kent merkezine ulaşımları rahat bir şekilde sağlanacak. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız yolu güle güle kullansınlar" diye konuştu.

"CENGİZ BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Akgedik Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Baykarlar da, "Akgedik Mahallesi olarak mağdur oluyorduk. Şu anda çözüldü. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bütün imkanlar sağlandı" dedi.

Karaali Mahalle Muhtarı Salih Bulut, "Aşağı yukarı 4-5 aydan bu yana talepte bulunuyorduk. Sağ olsun Cengiz Başkanım, Fevzi Başkanım bu işe el attı ve şu ovayı kurtardı. Bir de bu nokta çok önemli. Hem TOKİ'lere hem sanayiye, hem Menemen'e bu yol hitap ediyor. Tozdan, çamurdan kurtuldu. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunusemre Karaali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title