Haberler

Karaağaç Beldesi'nde Merkez Lokantası Törenle Açıldı

Tekirdağ'da Büyükşehir yapılanması kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç Beldesi’nde Merkez Lokantası, gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyete geçti.

Tekirdağ'da Büyükşehir yapılanması kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapaklı'ya bağlanan Karaağaç Beldesi'nde Merkez Lokantası, gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyete geçti.

Kamil Çiftçi'ye ait olan Merkez Lokantası'nın açılış törenine Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üye Adayları Mustafa Çetin, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Çetin Özhan, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üye Adayı Yakup Torun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini Özkan Yücel ile Ömer Karadeniz birlikte keserken Merkez Lokanta açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Karaağaç Belediyesi Cenaze Hizmetleri Sorumlusu Galip Coşkun'un Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarının ardından programın açılış konuşmasını Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel gerçekleştirdi. Açılışa katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Özkan Yücel, "Karaağaç, her geçen gün daha da gelişiyor. Yatırımcıların dikkatini çeken bir yer haline geliyor. Bu çerçevede açılışını yapmakta olduğumuz Merkez Lokanta'nın başta işletmecisi Kamil Çiftçi olmak üzere tüm Karaağaç'a, Kapaklı'ya ve tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Açılış törenin ardından tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Karadeniz Tekirdağ Karaağaç Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title