Haberler

Kar Nedeniyle Evine Gidemeyen Hastayı, Belediye Başkanı Makam Aracıyla Ulaştırdı

Kar nedeniyle evine gidemeyen hastayı, belediye başkanı makam aracıyla ulaştırdıZONGULDAK - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kar yağışından dolayı köy yolunun kapanmasından dolayı evine gidemeyen diyaliz hastası Mehmet Duman'ı makam hastayı makam aracıyla evine ulaştırdı.

Kar nedeniyle evine gidemeyen hastayı, belediye başkanı makam aracıyla ulaştırdı

ZONGULDAK - Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kar yağışından dolayı köy yolunun kapanmasından dolayı evine gidemeyen diyaliz hastası Mehmet Duman'ı makam hastayı makam aracıyla evine ulaştırdı.

İlçe Merkezine 10 kilometre mesafedeki Eleşler Köyünde oturan ve 3 yıldır böbrek rahatsızlığı nedeniyle haftada 3 gün diyalize girmesi gereken Mehmet Duman, sabah erken saatlerde diyalize gitti. Öğlen saatlerinde diyalizden çıkan ve servis ile köyüne geri dönen Duman, yolların kar ile kapanmasını ardından geri dönmek sorunda kaldı. Olayı öğrenen Belediye Başkanı Nuri Tekin, kendi makam aracını diyaliz hastasına tahsis ederek hastanın evine ulaşmasını sağladı. Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, İlçede kar yağışı etkili olduğunu söyledi. Kar yağışından etkilenen cenaze ve hastalara öncelik tanıdıklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Diyaliz hastamız diyalizden çıktıktan sonra evine servisle giderken servis kar nedeniyle yolda kalmış ve ilçe merkezine geri dönmek sorunda kalmışlar. Olayı duyar duymaz hemen makam aracını hastamıza tahsis ederek evine ulaştırdık. Kar yağışında yaşanabilecek olumsuzluklarda vatandaşlarımız 24 saat 110 ve 153 ihbar hatlarını arayabilirler."

Diyaliz hastası Mehmet Duman ise, Belediye Başkanına çok teşekkür ettiğini belirterek, "Diyalizden çıktıktan sonra kar nedeniyle evimize gidemedik. Sağ olsun başkanımız bize yardımcı oldu. Allah ondan razı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mehmet Duman Nuri Tekin Diyaliz Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title