Haberler

    Kaptanlık Hayali Gerçek Oldu

    Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Amed Sportif Faaliyetleri 3-1 yenen Fenerbahçe'de ilk 11'de sahaya çıkan kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın sarı lacivertli takımda bir ilk yaşadı.

    Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Amed Sportif Faaliyetleri 3-1 yenen Fenerbahçe'de ilk 11'de sahaya çıkan kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın  sarı lacivertli takımda bir ilk yaşadı. Karşılaşmanın 64. dakikasında Mehmet Topuz'un oyundan alınmasının ardından kaptanlık pazubandını takan Ertuğrul, Fenerbahçe'deki hayalinin gerçek olduğunu söyledi.

    Maçın ardından açıklamalar yapan 26 yaşındaki file bekçisi, ""Önemli bir maçtı. İlk maç berabere sonuçlanmıştı ve bu maçta rakibimize fırsat vermedik. Yaklaşık 2.5 aylık aradan sonra formama kavuştum. Sağlık ekibimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Hedefimiz kupa. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

    "Buradaki 10. senem doluyor"

    Mehmet topuzun oyundan çıkmasının ardından kaptanlık pazubandını ttakmasıyla ilgili de konuşan Ertuğrul, "Bu benim hayallerimi süsleyen bir şey. Bu benim hayalimdi. Benim buradaki 10. senem. Umuyorum her şey daha güzel olacak" dedi.

    Profesyonelliğe Fenerbahçe'de adım atan Ertuğrul Taşkıran, henüz amatör olduğu 2006 yılında Kartalspor'dan transfer edilmişti. Genç kaleci Samsunspor, Kayserispor ve Sivasspor'da da kiralık olarak forma giymişti. Ertuğrul, Fenerbahçe'de sadece 3 maçta oynarken 3 de gol yedi.

    ertugrul_taskıran

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Ertuğrul Taşkıran Mehmet Topuz Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title