Haberler

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur kamera karşısına geçti! İşte son hali

Güncelleme:

MFÖ Grubu'nun maskenin önemine dikkat çekmek için "Maskemizi takalım, sosyal mesafemizi koruyalım" mesajıyla bir şarkı paylaştığı görüntülerde tekrar kanser tedavisine başlayan Özkan Uğur'un zayıflığı dikkat çekti.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ, koranavirüs ile mücadele kapsamında, vatandaşlara çağrıda bulunmak için yeniden bir araya geldi. Maske takmanın önemini anlatan bir şarkı için kamera karşısına geçen MFÖ üyesi Özkan Uğur'un zayıflamış son hali dikkat çekti.

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur kamera karşısına geçti! İşte son hali

23 NİSAN GÜLHANE KONSERİNE KATILMAMIŞTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Gülhane Parkı'nda düzenlenen konsere, tedavisi nedeniyle katılamayan, Uğur, 2013 yılında lenf kanserini yenmiş, ancak bir süre önce yeniden tedavi görmeye başlamıştı. Usta müzisyen, üç hafta önce sağlık durumu hakkında bilgi vermiş ve "Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim olumlu gidiyor" demişti.

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur kamera karşısına geçti! İşte son hali

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özkan Uğur Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

Avni:

boş biir hayat hikeyesinin son bölümünden bir sahife.....anlayana...vesselam.

35
7
yanıtYanıtla
D:

Bunu yazan kişi bugün ölse kimsenin umurunda olmaz. Nerde bir vasıfsız var üreten insanlara laf atmanın peşinde

yanıt6
yanıt14
Avni:

kimsenin umrunda olmamak güzel bir şey değilmi?

yanıt7
yanıt0
.....:

Onu sen değil ancak Allah bilir...

yanıt57
yanıt0
Avni:

şeksiz şüphesiz Amenna.elbet Allah bilir.bizim kelamımız bir şahıs üzerine değildir.genelin büyük kısmınadır.lakin biz zahire bakarız batını bilmeyiz.

yanıt10
yanıt0
Anlayissiz:

Şu haberi okuyan adam moral bulir mu. Sizin gazetecilik ahlakiniz bu kadar mı? Zayıflığı gözlerden kaçmamış. Ya hu arkadaş nasıl insanlarsınız siz adama moral veecek kelimeler kullanacağınız yerde yazdığınız cümleye bak zayıflığı dikkatlerden kaçmamış senin dikkatine ben

21
3
yanıtYanıtla
Aysegul:

İnş en kısa zamanda yanımıza dönersiniz

18
1
yanıtYanıtla
Balçovalı:

Siz hangi Ayşegülsünüz?

yanıt2
yanıt9
Brc:

Çok geçmiş olsun güzel insan.

18
0
yanıtYanıtla
uCube:

Rabbim acil şifalar versin, tüm hastalarımıza.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title