Haberler

Kanepeden Düşen Minik Yaşar Can, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İzmir'de dengesini kaybederek kanepeden yere düşen 2 yaşındaki Yaşar Can Uzun, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'in Kınık ilçesinde, kanepeden düşen Yaşar Can Uzun (2), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede, yaşamını yitirdi.

DÜŞÜNCE BAŞINI YERE ÇARPTI

Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan 3 yıllık evli, Ramazan- Meliha Uzun çiftinin, tek çocukları Yaşar Can Uzun, dün saat 21.00 sıralarında dengesini kaybederek, kanepeden yere düştü. Başını yere çarpan çocuk, ailesi tarafından Kınık Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürüldü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bilinci kapalı olan küçük Yaşar Can, buradaki ilk müdahalenin ardından Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alınan çocuk, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

ANNE VE BABASI YIKILDI

Soma'daki bir kömür madeninde işçi olarak çalışan Ramazan Uzun ve ev kadını olan eşi Meliha Uzun, acı haberle yıkıldı. Uzun çiftini, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Uzun'un cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Can İzmir Kınık Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Hep düşüyor:

Allah anasina babasina sabır versin fakirlik bi yandan birde ciğer acısı rabbim yardım etsin inşallah Allahım düşmanıma evlat acısı vermesin

19
0
yanıtYanıtla
patoz:

yaşı farketmez, evlat acısı çok zor. Allah sabır versin.

18
0
yanıtYanıtla
KONYALI KADIN:

allahım sabır versin rabbim rahmet eglesin:(

10
0
yanıtYanıtla
ata sözüymüş (:

çocuk düşe kalka büyür ata sözünün gerçeği yansıtmadığının kanıtıkardeşim çocuk bu gözünden sakınacaksınallah kimseye yaşatmasın evlat acısıaileninde başı sağolsun allah sabır versin

8
0
yanıtYanıtla
kader:

ecel geldi mi kaçamazsın.

yanıt0
yanıt0
Selçuklu:

Allah rahmet eylesin.

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin. Çocuk deyip geçmemek lazım her zaman dikkat etmek lazım.

4
0
yanıtYanıtla
Ali:

RABBİM sen ailesine sabır ver. Küçük meleğim benim.

4
0
yanıtYanıtla
sgk berkant:

allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
Lazo:

Bu ne kanepeymis arkadas 1 metremi?

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title