Haberler

Kan donduran olay: Doktor, yoğun bakımda yer açmak için iki hastasını öldürdü

Güncelleme:

İtalya'da koronavirüs vakalarının en üst seviyeye çıktığı Mart ayında, Dr. Carlo Mosca, yoğun bakımda başka hastalara yer açmak için tedavi gören 61 yaşındaki Natale Bassi ve 80 yaşındaki Angelo Paletti isimli iki hastaya yüksek dozda anestezi ilacı verip öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Yoğun bakımda çalışan hemşirelerin kendi aralarında yaptıkları WhatsApp mesajlarında da doktor ve hastaneden şüphelendiklerini yazdıkları ortaya çıktı.

ÖLEN HASTALARIN KAYITLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPTI

Aynı yoğun bakımda şüpheli bir şekilde ölen üç hastanın da ölümü araştırılıyor. Polis, ayrıca doktorun ölen iki hastanın medikal kayıtlarında değişiklik yaptığını söyledi.

Kan donduran olay: Doktor, yoğun bakımda yer açmak için iki hastasını öldürdü

EV HAPSİNE ALINDI

Tutuklanan doktor, daha sonra Mantua'daki evinde ev hapsine alındı.

Kan donduran olay: Doktor, yoğun bakımda yer açmak için iki hastasını öldürdü

HEMŞİRELERİN MESAJLARI OLAYI AYDINLATTI

Olay, şikayetlerin artması sonrasında polisin, hemşirelerin WhatsApp mesajlarını incelendiğinde ortaya çıktı.

Kan donduran olay: Doktor, yoğun bakımda yer açmak için iki hastasını öldürdü

"YARDIM ETMEDİK"

Hemşireler doktor hakkında soruşturma açıldığını duyunca "Entübe olmayan iki hastaya anestezi ilacı vererek öldürdüğünden şüphe ettik, o nedenle yardım istediğini kabul etmedik" ifadelerinde bulundu.

Kan donduran olay: Doktor, yoğun bakımda yer açmak için iki hastasını öldürdü

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

BAHA:

Oğlum boş boş konuşmayın siz doktordan daha mı iyi bileceksiniz

4
22
yanıtYanıtla
BUNAK:

Sen saglikli dusunemiyorsun evlatt

yanıt10
yanıt2
Yavuz:

Bizde ki Amerika usagi MHP hayvanlarinada yüksek dozda ilac lazim

2
17
yanıtYanıtla
Nurullah:

Tarihte kıtlık ile imtihan olan bir kavim içinden, gençler ihtiyarları kesip yemişti. . . Modernize Cehalet. . .

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title