Haberler

Baba, kamyonla manevra yaparken çocuğunu ezdi! Geriye yürek yakan görüntüleri kaldı

Güncelleme:

Bir baba, harfiyat işi yaptığı şantiyede kamyonuyla geri manevra yaparken 6 yaşındaki oğlunu ezdi. Gözyaşları arasında toprağa verilen çocuktan geriye babası ile çekilen görüntüler kaldı.

Düzce'nin Çilimli ilçesinde, Cüneyt Kazancı, harfiyat işi yaptığı şantiyede, kamyonuyla geri manevra yaparken 6 yaşındaki oğlu Hamza Kazancı'yı ezerek ölümüne neden oldu. Gözyaşları arasında toprağa verilen küçük çocuktan geriye babası ile daha önce çekilen görüntüleri kaldı.

Kaza, dün, Çilimli ilçesi Ulucami Mahallesi'nde meydana geldi. Hafriyat işleri yapan şirketi bulunan Cüneyt Kazancı, bir inşaat şantiyesinde 81 ABD 735 plakalı kamyonuyla geri manevra yapmak istedi. Ancak aynı anlarda babasının kullandığı kamyona doğru koşan oğlu Hamza'yı ezdi. Durumu fark eden baba, hemen oğlunu alıp, kamyonuyla hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Hamza, yolda hayatını kaybetti. Sinir krizi geçiren babayı sakinleştirmek mümkün olmadı.

Hamza, Çilimli Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Baba Kazancı ile oğlunun, daha önce çekilen görüntüleri, yakınları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Videoda, birlikte seyahat eden baba ve oğlu, 'Haber gelmiyor yardan' şarkısını söylüyor. Şarkının sonunda ise baba oğlunu doyasıya öpüp kokluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çilimli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (36)

tarsuslu:

minübüs olsun kamyon olsun normal araç olsun ama özellikle yüksek araçlara devlet geri manevra kamerasını ve uyarı ikaz sinyal sesini zorumlu kılmalı çok büyük faydası olacaktır böyle istenmeyen kazaların önüne geçmede etkili olur. okul servis minübüslerine hele hemen taktırılmalı onlar en büyük risk grubundakiler

51
0
yanıtYanıtla
Volkan:

Okul servislerinde mecburi zaten

yanıt2
yanıt0
Ozkan demir:

Aynen size katiliyorum bende 40 ayak kamyon var ve geru kamerasi var ve cok kullanicli

yanıt2
yanıt0
inn:

okul servislerinde ki cam filmlerini de kaldırsınlar içeri gözükmüyor.

yanıt2
yanıt0
ALLHIM SEN FELAKETLERDEN KORU YARABBİ:

bu sene felaket senesi allah felaketlerden muhafaza etsin inş.

42
1
yanıtYanıtla
Efekentli:

Veren o alan mülkün asıl sahibi zamanı gelince alacak olan da o yavru sevgisi çok başka ama onun sevgisinin önüne geçmemeli rabbimim sevgisi ve ona olan saygımız hep en önde olmalı verdiğinde güzeldi de emanetini alınca kötü mü oldu haşa o mülkün asıl yegene sahibi vakti gelinceye kadar emanette bizi emin kıl duası ile acılı babaya sabır diliyorum..

33
4
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

ZOR ISLER....NE DESEN HIKAYE...OLENE YAZIK.KALANA AZAP.

34
0
yanıtYanıtla
ahmet:

yanında çocuk olan birisi, cocuğu görmediği yerde kamyonu nasıl sürer yahu. önce çocuğab bir bak. yazık etmiş, akılsızlığın bedeli ağır olmuş

11
17
yanıtYanıtla
vatandaş:

boş konuşma ne alakası var. . . adamın evladı gitmiş sen hala tatava yapıyosun. . .

yanıt6
yanıt2
123:

Rabbim kimselere yaşatmasın.

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title