Haberler

Kamyonetten Düşen Demir, Otomobilin Ön Camından Girdi: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Kütahya'da plakası alınamayan bir kamyonetten düşen demir parçası arkadan gelen otomobilin camından içeriye girdi. Olayda sürücü 25 yaşındaki Yusuf Şenol Ay hayatını kaybederken eşi ve 2 çocuğu yaralandı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kaza, akşam saatlerinde Gaybiefendi Mahallesi Musalla Caddesi'nde meydana geldi. Plakası henüz belirlenemeyen bir kamyonetten düşen uzun demir parçası arkadan gelen Yusuf Şenol Ay'ın kullandığı 43 AP 864 plakalı otomobilin ön camından içeri girdi. Sürücü Şenol Ay, demir parçasının kafasına isabet etmesiyle olay yerinde can verdi.

EŞİ VE ÇOCUĞU YARALANDI

Demir parçasının camından içeri girdiği otomobil, yoldan çıkıp elektrik direğine çarparak durdu. Kazada otomobil içinde bulunan 23 yaşındaki Sema Ay, çocukları 3 yaşındaki Emine Ay ve 1 yaşındaki Berhan Ay ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yusuf Şenol Ay'ın cesedi de aynı hastanenin morguna konuldu. Polis olay yerinden ayrılan kamyonetin plakasını ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yusuf Şenol Kütahya Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

şaban oğlu şaban:

takip mesafesini koruyamamış gibi duruyor.

3
16
yanıtYanıtla
RoniMobil-IOS:

O çocukların babasız bırakan katil şöför, her iki cihanda cezasını en ağır biçimde çeker inşallah ....

17
0
yanıtYanıtla
Hüseyin KonyamobilWeb@haberler.com:

Tedbirini almayan kamyonet surucusune omurboyu muebbet hapis verilsin

15
0
yanıtYanıtla
fat pizza:

sevgili memleketimizin sorumsuz soforlerir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title