Haberler

Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz Görevine Başladı

Kayseri-Sarız İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken, Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcılığına atanan Süleyman Yavuz görevine başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın en son yayınlanan "İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi" ile Kayseri Sarız İlçe müftüsü iken Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcılığına atanan Süleyman Yavuz yeni görevine başladı. Yeni Müftü yardımcısının ilk hayırlı olsun ziyaretçileri de daire personeli ile Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Derneği yönetimi oldu.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette Kahramanmaraş Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetimindeki heyet, İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz'a çiçek sundu, yeni görevinde başarılar diledi.

İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz Din Gönüllüleri derneğine teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığını cami hizmetinin birinci sırada hizmeti olduğunun altını çizen Müftü Yardımcısı Yavuz konuşmasında; "Aslında bu Cami hizmetini hocalarımızla beraber daha güzel yapabilmek birinci amacızdır. Bunun dışındaki hizmetlerimiz gerçekten buna destek, hazırlık ve daha iyiye götürme amacıyladır. O yönden burada hocalarımızın birlik ve beraberlik içinde olduğunu gördüm. İnşallah daha güzel hizmetleri beraberce yapacağız. Kahramanmaraş gibi milli ve manevi değerlere bağlı dindar, kahraman bir şehirde olmak beni sevindirdi. Buraya atanmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. İnşallah burada güzel hizmetlere vesile oluruz."şeklinde konuştu.
Ziyarette, Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve Görevlileri Derneği Başkanı Şevket Bozdağan ve yönetimden Cemal Geyik, Hasan Ali Bal, Şerafettin Buğdaycı, Mehmet Fındık, Trt Diyanet tv Muhabiri Hacı Ali Güneçıkan hazır bulundu.

Ziyaret toplu halde hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Aslen Nevşehir'li olan Süleyman YAVUZ hocamıza İl Müftü Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz.

ÖZGEÇMİŞİ

1971 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. İmam-Hatiplik görevine 1994 yılında başladı. 2003 yılında Erciyes İlahiyat Fakültesini, 2006 yılında Kayseri Dini Yüksek ihtisas Merkezini bitirdi. 2006-2010 yıllarında Yozgat-Yenifakılı ve Sorgun İlçelerinde Vaiz olarak çalıştı. 2010 yılında Elazığ-Palu ve 2013 Yılında Kayseri-Sarız İlçesine Müftü olarak atandı. Ekim 2017 tarihinde atandığı Kahramanmaraş İl Müftü yardımcılığı görevine devam etmektedir.
Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Yavuz Kahramanmaraş Kayseri Müftü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title