Haberler

Son Dakika | Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan 6 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili açıklama

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberine göre Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan 6 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili açıklama Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat, ilçede meydana gelen ve 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza hakkında açıklamalarda bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan 6 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili açıklama

ANKARA - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat, ilçede meydana gelen ve 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Yusuf Öğüt, Sultan Öğüt, Burcu Sağlam, Nezahat Cıbıroğlu, Nevzat Öğüt ve Abdullah Kocabaş isimli vatandaşlar hayatını kaybetti. Araçlarda bulunan Mahmut Bayhan, Mahmut Polat ve Mustafa Türe ise kazadan yaralı olarak kurtarıldı. Kazanın ardından vefat eden vatandaşların cansız bedenleri ve yaralılar Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada açıklamalarda bulunan Kahraman Kazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, hayatını kaybedenlerin çoğunun aynı aileye mensup olduğunu belirterek, "Bugün sabah saatlerinde Ankara - İstanbul kara yolu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı İmrendi kavşağına yakın bir noktada bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, yaralanan 3 vatandaşımızın da tedavisi devam ediyor. Bu haber hepimizi çok derinden üzdü. Ben vefat eden kardeşlerimizi Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var. Onlar için de Allah'tan şifalar diliyoruz. Aracın bir tanesi Eskişehir'den Çamlıdere'ye cenaze vesilesiyle geliyorlar. Sabah saatlerinde Ankara'ya giriş yapıyorlar. Vefat edenleri dört beş tanesi aynı ailenin mensubu" ifadelerine yer verdi.

Kazada yaşamını yitiren Abdullah Kocabaş'ın akrabası Hulusi Saban ise, "Eskişehir'den geliyorlarmış, Kaza olmuş. cenazeleri varmış. Bacanağım orada vefat etmiş, yanındaki arkadaşı Osman Polat'ta vefat etmiş. Diğer tarafı tanımıyoruz. Çamlıderelilermiş, Allah sabır versin" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kahramankazan Serhat Oğuz Ankara 3. Sayfa Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title