Haberler

Kafes" Filminin Bursa Galası

Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı "Kafes" filminin Bursa galası gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı "Kafes" filminin Bursa galası gerçekleştirildi.

Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları'nda düzenlenen galaya, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, oyuncular Barış Küçükgüler, Mine Doğan, Tolga Yüce, Sultan Karabulut ve diğer oyuncular katıldı.

Gala öncesinde gazetecilere açıklama yapan Büyükataman, henüz filmi izlemediğini ancak medyada yapılan değerlendirmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

Böyle bir çalışmanın takdirle karşılanması gerektiğini vurgulayan Büyükatman, şöyle konuştu:

"Bir neslin dramına adeta tanıklık eden, bir neslin mücadelesini gündeme taşıyan böyle önemli bir teşebbüsü takdirle karşılıyorum. Buna vesile olan emeği geçen, katkısı olan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten 1980 ihtilali sonrasında Türk milliyetçilerinin Mamak işkencehanelerinde maruz kaldığı o insanlık dışı muameleleri yeni neslin tanımasına, anlamasına ve demokrasinin bu vesileyle önemini, anlamını ve kıymetini kavranmasına katkı sağlayabilecek önemli bir başlangıç diye filmi değerlendiriyorum. Bizim jenerasyonda özellikle bu konuda çok ciddi bir eksiklik var. Destansı bir mücadele ortaya konulmuş olmasına rağmen bu mücadelede ödenen çok ciddi bedeller olmasına rağmen bu destansı mücadelenin ne bugüne kadar bir romanını ne de bugüne kadar bir filmini yapan olmamıştı. Bu eksikliğin giderilmesine bir başlangıç olur diye umut ediyorum."

Filmin yönetmeni Mahmut Kaptan ise filme olan yoğun ilgiden memnun olduğunu belirterek, "Filmimiz cuma günü yeni vizyona girdi ve hem Bursa'da hem de tüm Türkiye'de beklediğimizin üstünde bir ilgi var. Bu bizi çok sevindiriyor. İnşallah bundan sonraki günlerde de bu ilginin devamıyla bu tarz filmlerin de çoğalacağını tahmin ediyorum. Yönetmeni olarak filmi izleyen ve izleyecek olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

İsmet Büyükataman Tevfik Topçu Tolga Yüce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title