Haberler

Kadınlar Zumba Hem Eğleniyor Hem Zayıflıyor

Şenpiliç’in hayata geçirdiği ‘Dengeli Beslen, Harekete Geç’ projesi kapsamında kadınlar, dans ve fitnessin birleştiği zumba ile hem eğleniyor hem de egzersiz yapıyor.

Şenpiliç'in hayata geçirdiği 'Dengeli Beslen, Harekete Geç' projesi kapsamında kadınlar, dans ve fitnessin birleştiği zumba ile hem eğleniyor hem de egzersiz yapıyor.

Obeziteyle mücadeleye destek için Şenpiliç'in hayata geçirdiği 'Dengeli Beslen, Harekete Geç' projesi kapsamında kadınlar zumba ile hem eğleniyor hem de egzersiz yapıyor. Ev hanımları zumba hareketlerini evde yemek yaparken, ev süpürürken ya da otururken yapabiliyor.

Zumba Eğitmeni Atakan Uğurlu'nun uygulamaları olarak anlattığı zumba hareketleriyle hangi kaslarınızın nasıl çalıştığını, hangi hareketi kaç kere tekrar etmeniz gerektiğini düşünmeden, ağır aletler ve hareketler olmadan eğlenerek kısa sürede çok fazla kalori yakılabiliyor.

"DENGELİ BESLENMEK SANILDIĞI KADAR PAHALI YA DA ZOR DEĞIL"

Şenpiliç'in "Dengeli Beslen, Harekete Geç" kampanyasına rehberlik eden Uzman Diyetisyen Hatice Karslıoğlu, modern hayatın getirdiği en büyük sorunlardan birinin hareketsizlik ve düzensiz beslenme olduğuna dikkat çekerek, "Dengeli beslenmek düşünüldüğü kadar pahalı ya da zahmetli değil, evimizde pişirdiğimiz geleneksel yemeklerimizle de dengeli beslenebilirsiniz. Bunu egzersizle desteklediğinizde de kilo vererek bir çok hastalığa yakalanma riskini en baştan ortadan kaldırabilirsiniz" dedi.

TÜRKİYE GENELİNE TAŞINACAK

Obezite, dünyayı olduğu kadar Türkiye'yi de tehdit ediyor. Son yapılan araştırmalar Türkiye'de erkeklerin yüzde 20.5'inin kadınların da yüzde 41'inin obez ya da aşırı kilolu olduğunu gösteriyor. Türkiye'nin en büyük beyaz et üreticisi Şenpiliç & İSMEK işbirliği ile geleceğin sağlıklı bireylerinin yetişmesi amacıyla, beslenme ve egzersiz konusunda başlatılan bilinçlendirme kampanyası önümüzdeki aylarda Türkiye geneline taşınacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şenpiliç Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title