Haberler

Kadın Meclisinden Lezzet Yüklü Toplantı

Biga’nın Kurtuluşu’nun 94’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Biga Belediyesi ve Biga Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde düzenlenen Çemberimde Gül Oya Yöresel Yemek Yarışması’nda üç dalda dereceye giren yarışmacıların yemekleri tanıtıldı.

Biga'nın Kurtuluşu'nun 94'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Biga Belediyesi ve Biga Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde düzenlenen Çemberimde Gül Oya Yöresel Yemek Yarışması'nda üç dalda dereceye giren yarışmacıların yemekleri tanıtıldı.

Biga Belediyesinde düzenlenen toplantıya Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi Ruhan Işık, Biga Kent Konseyi Başkanı Sedat Şahin, Biga Kent Konseyi Sekreteri Murat Gülcen, Biga Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülgün Çako, Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansel Soycan, CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin, Kent konseyi kadın meclisi üyeleri ve yarışmada dereceye giren bayanlar katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Işık, "18 Eylül tarihinde Biga'mızın kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümünde yemek yarışmamıza katılarak katkı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Kadın Meclisimiz ile birlikte güzel işler gerçekleştiriyoruz. Hem oya kitabı hem de yemek kitabı ile geçmişimizin önemli ürünlerinin unutulmasını engelleyecek çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve iki güzel kitap ortaya çıkardık. Toplumumuzun önemli bir çoğunluğunu kadınlarımız oluşturuyor. Onlar bizler için çok önemliler. Kadınlarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalara ayrı bir önem veriyoruz. O yüzden sizlere büyük görevler düşüyor. Hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Başta Kadın Meclisi Başkanımız Gülgün Çako olmak üzere, tüm destek olanlara, katkı sunanlara teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melek Şahin Sedat Şahin İsmail Işık Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title