Haberler

Kadın Mahkumlara 'Meme Kanseri' Semineri

Manisa'nın Salihli İlçesinde C Tipi Kapalı Cezaevi'nde Bulunan 30 Kadın Mahkuma Kanser Haftası Dolayısıyla €œmeme Kanseri” ve €œserviks" Yumurtalık Kanseri Hakkında Seminer Verildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde C Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan 30 kadın mahkuma Kanser Haftası dolayısıyla “Meme Kanseri” ve “Serviks" yumurtalık kanseri hakkında seminer verildi.

Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Ekibi tarafından verilen seminere Tıbbi Teknolog Memik Bak, Ebe Elif Altıparmak ve Hemşire Güldane Coşkun katıldı. Cezaevi Eğitim Birimi Öğretmeni Hurşit Kayan'ın da hazır bulunduğu seminer hakkında bilgi veren Tıbbi Teknolog Memik Bak, “Salihli C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine bu eğitim seminerinin düzenlenmesi kararlaştırıldı. Konularında uzman ekibimiz tarafından düzenlenen seminerde kadınların korkulu rüyası olan meme ve yumurtalık kanseri hastalıklarına değinildi. Seminerde kanserin belirtileri, kadınlarda en sık görülen kanser türleri, meme kanserinin risk faktörleri, kendi kendine meme kanseri muayenesi, meme kanseri tedavisi, rahim ağzı kanseri ve nedenleri, bu kanser türlerinden korunma yolları gibi ana başlıklar ele alındı. Salihli Toplum Sağlığı Merkezi olarak bu tür sosyal aktivitelerin içinde yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

(ES-ÖA) 12.04.2008 14:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title