Haberler

Özbek eşini boğarak öldürdü, polis gelene kadar başında bekledi

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de Özbekistan uyruklu bir kişi, tartıştığı eşini boğarak öldürdü. Polis ekipleri gelene kadar cesedin başında bekleyen şüpheli, kelepçelenerek gözaltına alındı.

Kadıköy''de Özbekistan uyruklu Nasiba Mamatklova yine Özbekistan uyruklu olan eşi tarafından boğularak öldürüldü.

Olay, Kadıköy Kozyatağı Toktaş sokakta bulunan 6 katlı binanın beşinci katında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Özbekistan uyruklu T.M., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Özbek eşi N.M.'yi boğarak öldürdü.

POLİS GELENE KADAR CESEDİN BAŞINDA BEKLEDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Şüpheli koca, polisler gelene kadar cesedin başında bekledi. Polis ekiplerince kelepçelenerek gözaltına alınan şüpheli T.M., Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne götürüldü. Daireye giren sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

"KAVGA SESİ DUYMADIK"

Hakan Kaytan isimli bir mahalle esnafı, ölen kadını ve şüpheliyi tanımadığını söyleyerek, "Polisler geldi. Ne oluyor diye baktık biz de. Bunlar bir iş yerinde çalışıyorlar. 'Karısını öldürdü' diyorlar. Nasıl öldürdüğünü bilmiyoruz. Kavga sesi de duymadık. Sessiz, sakinlerdi" dedi.

Özbek eşini boğarak öldürdü, polis gelene kadar başında bekledi

Özbek eşini boğarak öldürdü, polis gelene kadar başında bekledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

haberci:

abi elli kere yazdım yayınlamıyonuz. şehir suyuna antideprasan karıştırılsın. valla güzel olcak bak. . . kese kese kadın kallmadı

26
2
yanıtYanıtla
bu öz hakiki tırrek bunlar bitmez:

boğçayı kapan burda lan

yanıt5
yanıt2
bak hele:

millet leyla gibi gezer artık :D

yanıt3
yanıt0
Tayfun Talipoğlu:

Bu tip caniler antidepresanlarla düzelmez kardeş,bunlar psikotik hastalar Çözüm de kiss Bu caninize devlet aynı şekilde infaz edecek ve annesi gelene kadar başında beklenecek, baki selam

yanıt5
yanıt0
Mhrmhr mhr:

Bunlar geldi ülke daha beter türkmen özbek afgan bunlar ülkeyi mahvediyor

18
8
yanıtYanıtla
Ne olursan ol yine gel:

senin atalarında bu şekilde buralara geldi ve buralarda yabancı olarak karşılandı. Onlar herşeyden önce bizim kardeşlerimiz, kuzenlerimiz bu yüzden onlara karşı kucaklayıcı ol. . .

yanıt0
yanıt3
ne kadar çöp varsa burada demi lan kel:

seçici olun lan yolgeçen hanımı tırrekler ; batırdınız memleketi

16
8
yanıtYanıtla
fb:

özbek türkmen kırgız tacik suriye afgan bunlar turkiyede ceviz kırsın türk halkida çocuğunu askere yollasin cenazesi gelsin eve sözün bittiği yer

12
7
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Bu ülkede biz yabancı gibi kaldık Ülke değil sanki birleşmiş milletler kampı

18
1
yanıtYanıtla
Arif:

Yazıklar olsun. ülkemiz ne hale geldi yemin olsun bizler yabancı olduk kendi memleketimizde. Bu ne rahatlık böyle..

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title