Haberler

İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Eline geçirdiği satırla tehditler savurup kendine zarar verdi

Güncelleme:

Kadıköy'de eline satır alarak yol ortasında tehditler savuran kişi kendisine zarar verdi. Çevredekiler ve polisin çabasıyla ikna edilen kişinin elinden satır alınırken, korku dolu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kadıköy'de bir kişi eline aldığı satırla çevredekilere tehditler savurarak kendisine zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri satırlı kişiyi bir süre uzaktan izlerken, şüphelinin yanına gelen bir kişi elindeki satırı almaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu ikna olan kişi, elindeki satırı polislere verdi.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR O ANLARI KAYDETTİ

Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan kişi, Kadıköy Rıhtım polis karakoluna götürüldü. İfadesi alınan kişinin serbest bırakıldığı öğrenilirken o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay yerinden kareler;

İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Eline geçirdiği satırla tehditler savurup kendine zarar verdi

İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Eline geçirdiği satırla tehditler savurup kendine zarar verdi

İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Eline geçirdiği satırla tehditler savurup kendine zarar verdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

eser:

herkesin bir derdi var durur içerisinde. . . Allah yardım etsin.

9
1
yanıtYanıtla
Lan İsmail:

Bu kendine zarar veren adam ya alkollüdür ya kafasında sorun vardır ya da cinnet geçiriyordur. Bir süre sonra yaptıklarından sonra hem kendisi hem de ailesi acı çekecektir. Zor bir sürece geçecektir.

7
1
yanıtYanıtla
mustafa:

Kim bilir ne derdi var Rabbim yardımcısı olsun ama gerçekten şu başkalarına zarar veren insanlara bakılırsa onlardan çok daha iyi hiç yoktan zararı kendine. . .

4
4
yanıtYanıtla
hele:

delikanlıya bak hele :D eline satır almış ahkam kesio hahahahha haa

5
2
yanıtYanıtla
lazoğli:

başkasına zarar vermesinde kendisi önemli değil. birde polis böyle durumda bacağına sıkabilmeli. çünkü adam kendine zarar veriyor başkasına zarar vermesi daha kolay

5
0
yanıtYanıtla
Yurdum insanı costukca coşuyor.:

Klinik vaka hemen tedaviye alınmalıdır.

5
0
yanıtYanıtla
Kağan:

eskiden topluma zararlı tipleri Ayvalıkta bir adaya salarlardı. sadece belli zamanlarda yemek verilirdi böylece toplumda huzur vardı.

4
0
yanıtYanıtla
0131:

cango Istanbulda yasadigini kavradigi an devreleri yakmis. . . . .

3
1
yanıtYanıtla
Ne Farkeder Ki?:

Niye kimse müdahale etmiyor anlamadım??

1
2
yanıtYanıtla
Lan İsmail:

Nasıl bir müdahale edecektir ki. Adam satırı sallasa karşısındakine zarar verecektir.

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title