Haberler

2.5 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalışan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya'da ağlayan 2.5 yaşındaki erkek çocuğunu kucağına alarak kaçırmaya çalışan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Kötü bir niyetinin olmadığını söyleyen şüpheli, "Ben çocuk ağlamasın diye kucağıma alarak sağ sola koşturdum ve 'seni Süperman yapayım' diyerek onu susturmaya çalıştım" dedi.

Antalya'da 2,5 yaşındaki erkek çocuğu M.K.D.'yi kucağına alıp uzaklaşmaya çalışırken annenin müdahalesi üzerine bırakıp kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan Metin Işıklarlı'nın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Işıklarlı, "Çocuğun yanında 2 kadın duruyordu. Çocuğun ağlamasına dayanamadım. Kucağıma alarak 'Seni süpermen yapayım' diyerek sağa ve sola sallamaya başladım. Kadın gelip, çocuğu elimden aldı. Ben çocuğu sadece susması için kucağıma aldım. Kötü bir niyetim yoktu" dedi.

Edinilen bilgiye göre 27 Temmuz'da Selekler Çarşısında meydana gelen olayda, sazını satmak isteyen M.I. bir iş yerinin önünde beklediği sırada 2 buçuk yaşındaki çocuk M.K.D'nin ağladığını gördü. Ağlayan çocuğun yanına yaklaşarak neden ağladığını soran ve sevmeye çalışan M.I., M.K.D.'yı kucağına alıp iş yerinin önünden koşmaya başladı. Yaklaşık 5 adım uzaklaşan M.I.'nın kucağında oğlunu gören anne, çocuğunu aldı ve şahsa tepki gösterdi. Bir süre anneyle tartışan M.I. bölgeden uzaklaştı. Neye uğradığını şaşıran kadın yaşadıklarını eşine anlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen çift, polis merkezine giderek M.I.'dan şikayetçi oldu.

2.5 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalışan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

"ÇOCUĞA, 'SENİ SUPERMAN YAPAYIM' DEDİM"

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelinin ifadesi öğrenildi. Olay günü 3 yaşlarındaki çocuğun ağladığını gördüğünü anlatan M.I., "Yanında da 2 kadın bekliyordu. Ben çocuk ağlamasın diye kucağıma alarak sağ sola koşturdum ve 'seni Süperman yapayım' diyerek onu susturmaya çalıştım. Bu sırada kadının biri gelip tepki gösterdi. Benim kötü bir niyetim yoktu, çocuğu seviyordum" dedi.

TUTUKLANDI

Antalya'da 2,5 yaşındaki erkek çocuğu M.K.D.'yi kucağına alıp uzaklaşmaya çalışırken annenin müdahalesi üzerine bırakıp kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan Metin Işıklarlı'nın (55) adliyedeki işlemleri tamamlandı. Metin Işıklarlı ifadesinin ardından 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

2.5 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalışan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Hamile olan anne Sıla Dağ, duruşma çıkısında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "Hala dün gecenin şoku ve etkisi altındayız. Zanlı tutuklandı. Hiç kimse, hiç kimsenin çocuğuna bu şekilde davranamaz. Sonuna kadar davamız ve çocuğumuzun arkasındayız. Hiç kimse benim çocuğuma benim rızam olmadan sarılamaz, dokunamaz. Peşini bırakmayacağız" dedi.

2.5 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalışan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

500

Yorumlar (10)

AdaletsizAdalet:

Kimse kimseye rızası olmadan dokunamaz. En nefret ettiğim şey, seviyoruz diye cocugun hemen mıncıklanması.

11
0
yanıtYanıtla
Vatan:

Adamın niyetini bilemem ama dükkanın önünde onca insan var adam dükkanda çıkıyor ve çocuğu alıp saga koşuyor kucagina almıyor koltuk altından tutuyor sanki aynen anlattıgı gibi uçurmak istoyormuş gibi. Çocuğu kacirmak isteyen dükkandan çıkar cikmaz onune gelen cocuga orada iki bayanda yaninda dururken kacirma hamlesi yapmaz zaten. Ama yinede niyeti ne olursa olsun tanimadigin cocuktan sanane be adam.

6
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Pislik herifler

5
2
yanıtYanıtla
akrep:

Bana gore kadina da ceza verilmeli sen iceride cene yaparken cocugun sokakta ne isi var. Sahip ciksana cocuguna is bitincede bagir cagir,

4
2
yanıtYanıtla
dede:

bu ne cüret kardeşlerim? nasıl böyle rahatlar bu denyolar caydırıcı cezalar nerde kaldı

4
0
yanıtYanıtla
nnn:

kılıksız. . Kılığında meymenet yok sıfatsız. senin yalanın batsın pis sapık. Allah böyle sapıklardan korusun yavruları

3
0
yanıtYanıtla
Sorte mirto:

Bir ileri sardirin,Allah korusun cocuk iki üc ay aranirdi sonra biryerde cesedine ulasilirdi..... niyeti sabit bulunan kisi (sucu demiyorum)idam ile cezalandirilmadiktan sonra azalmaz ( bitmez demiyorum cünkü medya insanlarda bu cagirisimi yayginlastirdi malesef) isimiz cok zor..... bir de böyle haberler gündemde pek tutulmamali

1
0
yanıtYanıtla
Xxl:

Adama bak sen velev ki dediğin gibi olsun . Sen kimsin ki kendinde çocuğa dokunma hakkını buluyorsun . Şu çocuklara sevmek için bile dokunmayın pislik herifler...

1
0
yanıtYanıtla
Yerli milli...vatan asigi sevdalisi vatansever:

Devletin 20 bin kitabi kayipmis...muzelerden tarihi eserler caliniyor yoneticiler tarafindan.hani ummet saflari olusmus ulkede yagma iyice cogaldi bilin istedim...

1
0
yanıtYanıtla
Doğal:

Millet iyice zıvanadan çıktı çocuğu kucağına almış o alırken kucağına nerdeydin madem annesin çocuğunu. Caddede tek başına ne işi var aslında o çocuğu devlet korumasına almak lazım yok gözünle bana baktı bakarken taciz etti yok geçerken parfüm kokusu beni rahatsız etti şikayetçiyim bana selam verdi şikayetçiyim ne hallere kaldık ya Allah islah etsin

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title