Haberler

John Travolta'nın eşi kanser mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta'nın 57 yaşındaki eşi Kelly Preston, iki yıldır mücadele ettiği göğüs kanserine yenik düşerek yaşamını yitirdi.

ABD'li oyuncu John Travolta'nın kendisi gibi sanatçı olan eşi Kelly Preston, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Travolta, kötü haberi sosyal medya hesabından verdi.

"SAVAŞINI KAYBETTİ"

Jerry Maguire ve Twins gibi yapımlarda yer alan ve birçok Hollywood filminde boy gösteren Preston'ın yaklaşık 2 yıldır göğüs kanseriyle mücadele ettiği açıklandı. Travolta, sosyal medya hesabından, "Üzülerek söylemek isterim ki güzel eşim Kelly, 2 yıldır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını kaybetti" ifadesini kullandı.

John Travolta'nın eşi kanser savaşını kaybederek hayatını kaybetti

FİLM SETİNDE TANIŞIP EVLENDİLER

Honolulu'da dünyaya gelen ve 1985 yılında yayınlanan romantik komedi Mischief'te başrol aldıktan sonra birçok filmde rol alan Preston, Travolta ile The Experts filminin çekimleri sırasında tanışmıştı. Çift 5 Eylül 1991'de Paris'te evlenmişti.

John Travolta'nın eşi kanser savaşını kaybederek hayatını kaybetti

ÇOCUKLARI 16 YAŞINDA VEFA ETTİ

Çiftin 20 yaşındaki Ella ve 9 yaşındaki Benjamin isimli iki çocuğu vardı. Çiftin Jett isimli bir diğer çocuğu ise 16 yaşında Bahamalar'da yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kelly Preston John Travolta Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

İNSANLIK AYIBI:

BÖYLE BİR HABERE KAHKAHA VE ŞU GÖZLERİ KALP OLAN EMOJİYE TIKLAMAK HANGİ DUYGUSUZ, VİCDANSIZ VE KARAKTERSİZİN İŞİDİR?

17
4
yanıtYanıtla
Ne diyelim:

Ne diyelim. Çok kişinin çevresinde olan hasalık. Biz de önden gönderdik aynı yaşlardaki en yakınımızı. Tez zamanda şifası bulunur bu hastalığın inşallah.

20
0
yanıtYanıtla
çaresiz:

Hastalıklara çare bulup doğanın dengesiyle uğraşmayın. . . kimse ölmezse insanlar nasıl yaşayacak? dünyada adım atacak yer olmaz ya. hastalık olacak ki nüfus bir nebzede olsa yavaşlamış olacak. ( gerçi yavaşlasa nolcak, fare gibi ürüyorlar )

4
11
yanıtYanıtla
Ekşioğlu:

Sen o güzel kafanı yorma böyle şeylere tecelliyi uyanman mümkün değil.kayış atarsın :))

yanıt0
yanıt0
Osman:

Ne kadar vicdansız bir mahluksun

yanıt1
yanıt0
FANİ:

Hastalık zor

11
0
yanıtYanıtla
Mine:

Çok geçmiş olsun Buillethastalık genç yaşlı tanımıyor İşte .

2
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Yüce rab katında hakiki din islamdir. Tüm dunya biliyor da isine gelmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title