Haberler

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi

Güncelleme:

Düğüne günler kala gittiği Dubai dönüşü yakın arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, uzun bir aradan sonra erkek arkadaşlarıyla Türkbükü'nde görüntülendi.

Mina Başaran 11 Mart'ta, Dubai'den İstanbul'a dönerken içinde bulunduğu jetin İran'da düşmesi sonucu 11 kişi ile birlikte hayatını kaybetmişti. Ailesi, dostları ve yakın zamanda evleneceği Murat Gezer yaşadıkları büyük acıyla kahrolmuştu.

NİŞANLISI 5 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Murat Gezer 5 ay sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Kardeşi ile teknede tatil yapan Murat Gezer, arkadaşlarıyla buluşmak üzere Türkbükü'ne geldi. Murat Gezer yakın dostlarıyla gözlerden uzak bir köşede yemek yedi. Daha sonra kardeşiyle bota binip teknesine gitti.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Görüntülendi

ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMIYLA DUYGULANDIRMIŞTI

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Görüntülendi

Murat Gezer, Anneler Günü'nde Mina'yı istemeye gittiklerinin gün nişanlısının annesi ve kendi annesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp altına "Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!" notunu düşmüştü.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Görüntülendi

11 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.

NİŞANLISINA AİT HİÇBİR ŞEYİ SİLEMEDİ

Murat Gezer Instagram hesabında nişanlısı Mina Başaran'a ait hiçbir fotoğrafı silmedi. Mina Başaran, eğer kaza yaşanmasaydı 14 Nisan'da Murat Gezer ile dünya evine girecekti.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 6 Ay Sonra Görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Gezer Türkbükü Dubai Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Kağan:

Bekarlığa veda partileri, öğrenci festivalleri adı altında içki komaları, evde ayakkabı ile gezmek, evde köpek beslemek, vücuda dövme yaptırmak vs vs . . Biz Türk müyüz?

32
48
yanıtYanıtla
SANANE:

SANANE ULAN SANANE SEN KİMSİN DE YARGILIYORSUN SANANE

yanıt10
yanıt3
Vuslat:

Kağan ağzına kardeş kardeş, eleştirini hazmedeyen kardeşlerede selam olsun.

yanıt1
yanıt6
sıradan:

kollara faça atarken, alkol uyuşturucu madde komalarına girerken , kadına şiddet uygularken, çocuklar istismar edilirken''de keşke bu soruyu sorabilseydin güzel kardeşim. bir can kaybedilmiş bu saatten sonra kararı verecek olan yaradandan başkası değil.

yanıt7
yanıt0
Dolphin:

Sen insan olamamışsın ki , Türk müyüz diye soruyorsun . .

yanıt1
yanıt1
KÜBRA:

BU KIZIN KİME NE ZARARI OLDU Kİ. . İNSANLAR NEDEN BUKADAR ACIMASIZ. . ZENGİN DİYE İYİ OLDU DİYENLERE HAYRETLE BAKIYORUM. . SİZİN OKADAR PARANIZ OLSA ACABA BUKADAR SAYGI İÇİNDE KALIP KALİTELİ YARDIMSEVER BİR HAYAT YAŞARMIYDINIZ. . KIZ EĞLENMEK İSTEMİŞ SADECE. . ALLAH RAHMET EYLESİN DİYİN VE KENARA ÇEKİLİN. . . GENCECİK HAYATLAR GİTTİ. . LÜTFEN YAZIK BU YAPTIĞINIZ

64
5
yanıtYanıtla
Neden Ölen Asgari Ücretliler Haber Olmyr:

Apatl aptal sosyal mesaj vermeyi kes! Bizi elbette ilgilendirmez kimin nerde ne halt ettiği. Mutfakta açık radyo da bile bunun haberini dinler olduk. Midem bulandı, onlarca asgari ücretli oluyor neden haber yapılmıyor?

yanıt6
yanıt6
Katılıyorum:

Dediğiniz gibi onlarda o kadar para olsa bakalım ne halde olacaklardı. Kız durumuna göre kına gecesi yapmış. Sanki orta halli insanlarımızda sırf bikez düğüne nişan oluyor diye krediler çekip borçlanıp eğlence yapmıyorlar mı? Aynı kişiler şimdi konuşuyor. Allah rahmet eylesin diyelim. Ölü arkasından konuşulmaz daha bu kadar saygıdan bile yoksunsunuz. paranız olsa Allah bilir neler yaparsınız.

yanıt8
yanıt1
Coskun Basaran:

Terbiye sinirlarini asmadan görüs beyan edilebilir lakin merhumun arkasindan hakaretvari yorumlar kendine TÜRK diyen insana yakismaz. . . Yakistiran adidir. . . .

27
4
yanıtYanıtla
Dolphin:

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Hepsinin mekanı cennet olsun . .

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title