Haberler

    Janko'nun Golü Avusturya'ya Yetmedi: 1-1

    Uruguay ile oynadıkları hazırlık maçında Trabzonspor forması giyen Marc Janko, Avusturya'yı öne geçirse de maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

    Dünya Kupası Avrupa elemelerinde grup aşamasını geçemeyen Avusturya, Dünya Kupası'nda D grubunda mücadele edecek olan Uruguay ile karşı karşıya geldi.

    Ev sahibi ekip maça etkili başladı. Avusturya'da Trabzonspor forması giyen Marc Janko 14. dakikada Galatasaray kalecisi Muslera'yı geçerek golü buldu ve ülkesini 1-0 öne geçirdi.

    Uruguay daha sonraki dakikalarda eşitliği sağlamak için pozisyonlar arasa da ilk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasında Avusturya üstünlüğü ile gidildi.

    Uruguay ikinci yarıda oyuncu değişikliklerine giderek eşitliği sağlamaya çalıştı. Yapılan bu değişikler işe yaradı ve oyuna sonradan dahil olan Pereira, 66. dakikada golü atarak durumu 1-1'e getirdi.

    İki takım sonrasnda maçı kazanabilmek için goller arasa da 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

    Bugün oynanan diğer hazırlık karşılaşmalarından alınan sonuçlar şöyle:

    UKRAYNA 2-0 ABD

    Ukrayna maçın 12. dakikasında Andriy Yarmolenko ile 1-0 öne geçti. Soyunma odasında üstünlükle giden Fomenko'nun öğrencileri ikinci yarıda 68. dakikada Devic ile bir kez daha ABD ağlarını havalandırdı ve maçtan 2-0 galip ayrıldı.

    İSVİÇRE 2-2 HIRVATİSTAN

    Maçın ilk golü Drmic ile İsviçre'den geldi. Hırvatistan ise bu gole 39. dakikada Olic ile cevap verdi. Ancak Drmic ülkesi adına bir gol daha buldu ve ilk yarı 2-1'lik İsviçre üstünlüğüyle sona erdi.

    Konuk takımda Olic, 54. dakikada hem kendisinin hem de ülkesinin ikinci golünü attı ve maçın 2-2 tamamlanmasını sağladı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Marc Janko Avusturya Uruguay Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title