Haberler

Jandarma Patpat Motoru Kullanıcılarına Seminer Verdi

Malatya Kale İlçe Kaymakamlığı ve Kale İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ilçede meydana gelen halk arasında patpat olarak bilinen zirai araçların neden olduğu kazaların önüne geçebilmek amacıyla trafik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Malatya Kale İlçe Kaymakamlığı ve Kale İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ilçede meydana gelen halk arasında patpat olarak bilinen zirai araçların neden olduğu kazaların önüne geçebilmek amacıyla trafik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Malatya İnönü Üniversitesi Kale M.Y.O Konferans salonunda düzenlenen trafik bilgilendirme seminerine Kale Kaymakamı Can Memi, İlçe ve Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş. Erkan Güngör, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Akıncı, daire amirleri, köy muhtarları ve patpat (çapa) motoru kullanıcıları katıldı. Trafik seminerini hazırlayarak sunan Malatya İl Jandarma Komutanlığında görevli Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek il genelinde son beş yılda meydana gelen kazalara dikkat çekti. Dilek, son 5 yılda meydana gelen patpat kazalarında 87 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 453 vatandaşında yaralandığını belirtti.

Astsubay Murat Dilek patpatların asıl üretim ve kullanım amacının bahçe ve tarla işleri olduğunu bu amaç dışına da asla çıkılmaması yönünde patpat kullanıcılarını uyardı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akıncı Erkan Güngör Murat Dilek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title