Haberler

İznikliler Fidanlarla Buluştu

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla İznik'te vatandaşlara fidan dağıtımı etkinliği düzenlendi.

İznik Dörtyol Mevkiinde Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Orman İşletme Şefleri Hakan Dönmez, İlhan Yazgan ile İznikli vatandaşlar katıldı.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun etkinlikte vatandaşlara defne, fıstık çamı, servi, palmiye, mazı, süs narı ve arap yasemini çeşitlerinden oluşan ağaç fidanları dağıttılar. Vatandaşlara gün boyunca 5000 adet fidan dağıtımı gerçekleşti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda "Ormanların insanlığa gıda, yakıt, barınak, temiz hava, ilaç, gelir kaynağı, istihdam, dinlenme, peyzaj gibi maddi manevi birçok ekonomik, ekolojik, sosyal ve kültürel fayda sunan doğal bir kaynak olduğunu kaydetti. Sargın, "Orman sevgisi, küçük yaşlarda başlar ve insan büyüdükçe artar. Sizlerin yaptığı çalışmalarla ormanlarımız artacak, topraklarımız erozyonla akıp gitmeyecektir. Bu vesileyle etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen İznik Orman İşletme Şefliği'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Necati Tosun Dörtyol İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title