Haberler

İzmir'deki kaza sonrası alevlere teslim olan araca beton mikseri ile müdahale

Güncelleme:

İzmir'deki kaza sonrası alevlere teslim olan araca beton mikseri ile müdahale İzmir'in Aliağa ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralanırken, kaza sonrası alevlere teslim olan araca olay yerinden geçmekte olan beton mikseri ile müdahale edildi.

İzmir'deki kaza sonrası alevlere teslim olan araca beton mikseri ile müdahale

İZMİR - İzmir'in Aliağa ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralanırken, kaza sonrası alevlere teslim olan araca olay yerinden geçmekte olan beton mikseri ile müdahale edildi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Çanakkale- İzmir Karayolu Aliağa Organize Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Bergama'dan İzmir istikametine gitmekte olan T.M. idaresindeki 34 VT 9299 plakalı Kia marka otomobil, aynı yönde seyir halinde olan ve OSB istikametine dönmek isteyen G.E. yönetimindeki 35 DU 939 plakalı Toyota marka araçla kavşakta çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine bildirdi.

Beton mikseri ile yangına müdahale edildi

Kaza sonrası G.E., idaresindeki 35 DU 939 plakalı araçtan dumanların yükselmesi üzerine kazaya karışan diğer araç bölgeden uzaklaştırıldı. Olay yerine intikal eden polis ekiplerince yangın tüpleri ile alevlere müdahale edilirken, o esnada adresten geçmekte olan beton mikseri de yanan aracı su sıkarak söndürmeye çalıştı. Yangının kontrol altına alınamaması üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

Yangına müdahale anı cep telefonu görüntülerine yansıdı

Öte yandan, beton mikseri ile alevlere teslim olan araca müdahale edilmesi bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde beton mikseri ile yangına suyla müdahale edilmesi yer alırken, kazada hafif yaralanan sürücü ise olay yerine intikal eden ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Aliağa İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title