Haberler

İzmir'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

İZMİR'in Buca İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, İzmir- Çeşme Karayolu Buca KOOP Köprüsü üzerinde meydana geldi. İçinde şoförü Lütfü Doğan'ın bulunduğu, Devlet Karayolları'nın bir taşeron firmasına ait, park halindeki 06 BF 2434 plakalı kamyona, Buca'dan Gaziemir yönüne giden Mesut Barut yönetimindeki 35 NCB 27 plakalı demir yüklü TIR arkadan çarptı. Bu sırada aynı yönden gelen Tahir Özkan yönetimindeki 35 P 9114 plakalı kamyon önünde yavaşlayan 1 kamyon, 1 kamyonet ve 2 otomobile çarptıktan sonra duramayıp, köprünün demir bariyerlerini de kırarak, yaklaşık 30 metre yükseklikten alttaki toprak yola uçtu.

Kazada, TIR şoförü Barut ve kamyon şoförleri Doğan ile Özkan yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde ilk müdahalede bulunulan yaralılar, ardından, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı.Tedavi altına alınan yaralılardan Tahir Özkan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Yaşanan zincirleme trafik kazasının ardından İzmir- Çeşme Karayolu Buca KOOP Köprüsü'nde trafik yaklaşık 4 saat tek şeritten verildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emrah YILMAZ/İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title