Haberler

İzmir'de Trafik Haftası Etkinlikleri

Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilen Trafik Konulu Fotoğraf ve Görüntülü Haber Yarışmasında İhlas Haber Ajansı'na (İha) Üç Ödül Birden Geldi. İha Polis Muhabiri Mehmet İnmez Fotoğraflarıyla İkincilik ve Üçüncülük Ödüllerini Alırken, İha Kameramanı Şafak Yel de Görüntülü Haber Dalında İkincilik Ödülüne Layık Görüldü.

Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen trafik konulu fotoğraf ve görüntülü haber yarışmasında İhlas Haber Ajansı'na (İHA) üç ödül birden geldi. İHA Polis Muhabiri Mehmet İnmez fotoğraflarıyla ikincilik ve üçüncülük ödüllerini alırken, İHA kameramanı Şafak Yel de görüntülü haber dalında ikincilik ödülüne layık görüldü.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde, İzmir Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Narlıdere Kaymakamı Haydar Özgün ile çok sayıda katılımcı yer aldı. Fotoğraf dalında yarışmaya katılan İHA Muhabiri Mehmet İnmez, "Bahşiş Uğruna" ve "Öğrenciye Pikaplı Servis" adlı fotoğraflarıyla ikincilik ve üçüncülük ödüllerini almaya hak kazandı. İHA Kameramanı Şafak Yel ise, "Sarılarak Ağladılar" konulu görüntüsüyle ikincilik ödülünü aldı. Şafak Yel'e ödülünü İzmir Vali Yardımcısı Cezmi Batuk verirken, Mehmet İnmez ödüllerini Narlıdere Kaymakamı Haydar Özgün'ün elinden aldı. Törende ayrıca Yılın Trafik Polisi ödülünü İbrahim Gümüş, Yılın Okul Servisi Şoförü ödülünü Hasan Kutuka, Yılın Ticari Araç Kamyon Şoförü ödülünü Ömer Çakır, Yılın Ticari Araç Taksi Şoförü ödülünü Kemal Sezgin, Yılın Eshot Şoförü ödülünü de Yıldıray Ceylan aldı.

(YB-Mİ-

(YB-Mİ-)

04.05.2007 18:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title