Haberler

9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşini katleden öğretmen, 4. kattan atlayarak intihar etti

Güncelleme:

İzmir'de bir sınıf öğretmeni, 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşinin boğazını kestikten sonra dördüncü kattan aşağı atlayarak intihar etti.

İzmir'in Buca ilçesinde, sınıf öğretmeni olduğu öğrenilen 51 yaşındaki İrfan Temelli, 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 50 yaşındaki eşi Meryem Temelli'nin boğazını keserek öldürdükten sonra 4. katta bulunan evinin balkonundan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Efeler Mahallesi 318 Sokak'ta bulunan bir binada gerçekleşti. İddiaya göre, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen sınıf öğretmeni İrfan Temelli ve eşi Meryem Temelli arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İrfan Temelli mutfağa giderek ekmek bıçağı aldı.

OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE VAHŞET YAŞANDI

Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 9 yaşındaki E.T'nin gözleri önünde eşi Meryem Temelli'nin boğazını kesen İrfan Temelli, daha sonra 4. kattaki evlerinin balkonundan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. Temelli'nin üzerine düştüğü binanın bahçesindeki demir parmaklıkların büküldüğü görülürken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan İrfan ve Meryem Temelli'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

BOŞANIP TEKRAR EVLENMİŞLER

Çiftin 9 yaşında E.T. isminde bir erkek, İ.T. (22) isminde de bir kızları olduğu öğrenilirken İrfan ve Meryem Temelli çiftinin şiddetli geçimsizlik yüzünden daha önce boşandıkları fakat arada çocuklar olduğu için tekrardan evlendikleri ileri sürüldü.

Öte yandan, 22 yaşında İ.T'nin olay esnasında evde olmadığı öğrenilirken ikamete gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından evin içerisinde incelemelerde bulunuldu. Polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Meryem İzmir Buca 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (29)

Her şey ekonomik degil:

Dünyanın en büyük zehiri kadın dirdiri. Beyni zehirlenerek içten çürütür ve kontrolü kaybettirir. Maalesef bunu çoğu kadın bir yaşam biçimi haline getirmiştir. Sabah kahvaltısında bir bardak çayın bile zehir olduğu bir hayatı hangi erkeğin isteyeceğini sanıyorsunuz. Dırdır virvirla ne düzeldi. Ama anlat işte. Kulağı kapalı beyni robot düşünmeden çene çalışır.

34
36
yanıtYanıtla
sende ekomik olmsaymışssın:

Evlenme sende kardeşim. Kadın durduk yere mi dırdır ediyor. Sen kahvaltı ederken , kadın oturduğu yerde dırdır mı edecek. Ya bakmıyosundur, ya ilgilenmiyosundur, ya aşırı kıskançsındır. Ya işin yoktur, ya anan kaynanalık , bacın görümcelik yapıyordur ve kocan herseyi sana yüklüyordur vs . bunlar dırdır için yeterli nedenler. Bunlarla baş edemeyeceksen evlenmeyeceksin. Zaten şu boşandıktan sonra barışan kadınları da anlamıyorum. Bırak kendi pisliğinde boğulsun.

yanıt3
yanıt4
A.D:

SEN NE ÇOK BİLİYORSUN ÖYLE HAYATI BERABER SIRTLASANIZ BÜTÜN YÜKÜ KADINA YÜKLEMESENİZ BELKİ DE O KADAR DIRDIR ETMEZLERDİ

yanıt14
yanıt8
mehmet:

Katılıyorum.

yanıt2
yanıt2
Hep diyorum:

Bir kez olmazsa asla olmaz. Uzatmadan ayrılmak en guzeli. Eğer şahsın huyu kişiliği değişmezse zaten aynı film yaşanacak demektir.

23
2
yanıtYanıtla
Behcet:

Aman yarabbi o çocuk piskopat olmazmı neler oluyor öğretmen doktor akademisyen bunlar nasıl eğitim alıyorlar bunlar böyle yaparsa eğitimsiz ıssız parasız kesim mensupları neler yapmaz çok kötü kimse bu işlere siyasi ayak aramasın ısın gercegini sosyal bilimciler arastirmali

20
0
yanıtYanıtla
SİVRİ UÇLU BIÇAK:

Nasıl bir öğretmen bu, çocuğunun gözü önünde, keşke barışmasalardı , ne güzel ayrılmışlar.

14
3
yanıtYanıtla
zeynep:

Allah kimseyi şaşırtmasın. Çok üzücü bir durum :(

16
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

KEŞKE OLMASAYDI BU DURUM KİMSENİN OÇAĞI SÖNMESİNNNNNNNNNNNNNNN YUVASI YIKILMASINNNNNNNNNNNNNNNN

13
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

ÇOK DEĞİŞTİK LOO HE VALLA

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title