Haberler

İzmir'deki kazada can pazarı: 6 yaralı

Güncelleme:

İzmir'deki kazada can pazarı: 6 yaralı Panelvan tipi araç içerisinde müşteri bulunan taksiye çarpıştı İzmir'in Menemen ilçesinde, tali yoldan hızla seyir halinde olan panelvan tipi aracın içinde müşteri bulunan ticari taksiyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı.

İzmir'deki kazada can pazarı: 6 yaralı

Panelvan tipi araç içerisinde müşteri bulunan taksiye çarpıştı

İZMİR - İzmir'in Menemen ilçesinde, tali yoldan hızla seyir halinde olan panelvan tipi aracın içinde müşteri bulunan ticari taksiyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle iki aracın dereye uçtuğu kazada 6 kişi yaralandı, itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için yoğun mücadele verdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Ulukent-Seyrek yolu üzerinde meydana geldi. Ulukent'ten müşterilerini alarak Seyrek'e doğru yola çıkan 35 SA 472 plakalı ticari taksi, Seyrek yolunun 1,5 km ilerisinde tali yoldan gelen ve ana yola çıkmak isteyen 35 AKK 68 panelvan tipi araç ile çarpıştı. Panel tipi araç, çarpışmanın etkisiyle taksiyi dereye doğru sürükledi ve iki araç dereye doğru uçtu.

Taksi dereye devrildi, can pazarı yaşandı

İçinde müşteri bulunan ticari taksinin devrilmesiyle kazada adeta can pazarı yaşandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin durumu hemen sağlık ekiplerine bildirmesiyle olay yerine ekipler sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, taksideki yaralıları kurtarmak için yoğun bir mücadele verdi. Ticari taksideki 3 yolcu ve şoför, sıkıştıkları yerden kurtarılarak ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı ve Menemen Devlet Hastanesine kaldırıldı. Panelvan aracın şoförü hafif yaralanarak ayakta tedavi olurken, yanındaki arkadaşı da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çarpan panelvan aracın şoförü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

6 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ulukent İtfaiye Menemen İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title