Haberler

Kiraladığı lüks cipi denize atan şahıs, hiçbir şey olmamış gibi yürüdü

Güncelleme:

Dün İzmir'in Çeşme ilçesinden kiraladığı araç ile Urla'daki Karantina Adası girişine gelen kimliği belirsiz bir kişi, yolun ortasında park ettiği aracında bir süre bekledi.

LÜKS CİPİ DENİZE ATTI

Bu esnada aracı fark eden bir vatandaş, cep telefonunun kamerasını açarak kayda girdi. Saniye saniye kameraya yansıyan görüntülerde, bir kişi henüz belirlenemeyen sebepten dolayı el frenini indirdiği lüks cipi çalıştırarak denize sürdü.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ OLAY YERİNDEN AYRILDI

Araç, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında denize doğru ilerlerken, sürücüsü de kendisini son anda araçtan dışarı attı. Lüks cip denize düşerken, üstü çıplak sürücü de hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı.

Öte yandan, lüks cip olay yerine çağrılan çekici vasıtasıyla düştüğü yerden çıkarılırken, konuyla alakalı emniyet güçlerince başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karantina Adası İzmir Urla 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (51)

DR CERRAH:

Daha durun bu saçma sapan alınan hiçbi anlamı olmayan yasaklarla milletin ne ekonomisi kalıcak nede ruh sağlığı hiçbi sosyal soruna cagdaş hiçbi öneri getiremeyen bilim kurulu ancak sosyal mesafeyi bir metreden beş metreye cıkarmaktan başka anlamsız kararların dışında sokakları kapatmak insanları izole etmek yasak yasak korku ve felaket tellalıgından başka en ufak önerisi yok

9
41
yanıtYanıtla
boş konuşuyorsun dr.:

Şu herşeyi eleştiren, her olayda bir suçlu yada bir sorumlu arayan zihniyetinizden vazgeçemediniz. Herif keyfi yere eylem bir yapıyor ve bunun sorumlusu olarak bilim kurulu diyorsun. Keşke sözde Dr. Cerrahların (!) kendi beynini tdavi etme imkanları olsaydı. Evet bu konuda bilim kurulunu eleştirebilirsin.

yanıt5
yanıt2
OFFF:

BOŞ BOŞ KONUŞMA. . . ASLINDA DOĞRU DİYOSUN TEDBİR FALAN ALMAYACAN Kİ ÜLKE SENİN GİBİ FUZİLİ İNSANLARDAN KURTULACAK

yanıt5
yanıt1
....:

AL BİR MAL DAHA

yanıt5
yanıt1
Murat:

Senin ruh sağlığın zaten bozuk karantinaya ne gerek var

yanıt6
yanıt1
dolar elden gidiyaahh:

dolar elden gidiyaahhhhhhhhhhhh

16
4
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

Cagdaş gelişmiş ülkelerin hiçbirinde toplumun üzerine bu şekildeki anlamsız yasaklarla baskı yapılması hergün karamsar bir fikirle beslenilmesi kabul edilmez arkadaş haklıdır

1
17
yanıtYanıtla
ya sev ya t:

Herkes farklı rengi sever. Farklı rengi giyer. Yasaklar kalkınca gidersin. Öğrenci evinde bile kurallar vardır. Kendileri koyarlar kuralları. Bir evde ya sigara içilir ya içilmez

yanıt2
yanıt0
AKIL MANTIK:

Tamam hadi düşünce olarak iyi yazmışsınız ama şimdi haber içeriği olarak düşününce çok saçma bir yazı yazmışsınız kiraladığı araç bir başkasına ait yani kendi aracı olsa dicem eyvallah ama başkasının malını ve ekmek teknesini bu şekilde yok etmesi bu yazdığınız yazıya göre aptalca.

yanıt4
yanıt1
Murat:

At gözlüğünü çıkarda dünyadaki gelişmiş toplumlardaki yasaklara bir bak, 3 aydır kafasını camdan cıkaramayanlar var

yanıt7
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title