Haberler

İki kardeş, yolunu kestiği emekli polisi baltayla saldırarak öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de emekli polis, tabancayla yaraladığı 2 kardeşin baltalı saldırısına uğradı. Emekli polis vefat ederken husumetli olduğu 2 kardeş hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, emekli polis İbrahim Ağcakoca (52), kavga ettiği Özkan ve kardeşi İhsan K. tarafından baltayla çeşitli yerlerine vurularak öldürüldü. Ağacakoca'nın tabancayla yaraladığı 2 kardeş de hastanede tedaviye alındı.

Olay, dün akşam, Bülbüldere Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Emekli polis İbrahim Ağcakoca'nın damadıyla birlikte olduğu 35 NF 559 plakalı aracın önü, husumetlisi Özkan K. ve kardeşi İhsan K. tarafından kesildi.

BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ

Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İbrahim Ağcakoca, belindeki tabancasını çıkarıp 2 kardeşe peş peşe ateş etti. Yaralanan kardeşler de baltayla Ağcakoca'ya saldırdı. Ağcakoca, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı balta darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitirdi.

İki kardeş, yolunu kestiği emekli polisi baltayla saldırarak öldürdüİbrahim Ağcakoca (52)

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşlere ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Özkan K., Torbalı Devlet Hastanesi'ne, kardeşi İhsan K. ise Tire Devlet Hastanesi'ne ambulansla kaldırılıp, tedaviye alındı. Ağcakoca'nın cansız bedeni ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Torbalı kavga İzmir Haberler

500

Yorumlar (29)

hersahan:

bu milleti kurtlar vadisi, çukur vs izleterek bu hale getirdiler. Millet hayallerindeki fantezileri gerçekleştiriyorlar

59
6
yanıtYanıtla
Gsli:

Herkesin beyni var,,bizde izliyoruz ama kimseye fantazi kurmuyoruz.. boş boş konuşmayın

yanıt4
yanıt17
Mekanci:

Bu nedir boyle o onu vuruyo bu bunu kesiyo nereye gidiyo bu insanlik gerci insanlik denen şey kalmadi artik

34
1
yanıtYanıtla
ERTAN:

TANER SENİN O DEDİĞİN LAFTA ATIP KESENLER İÇİN GEÇERLİ OLABİLİR. ADAMLAR HARBİ GİBİ TEMİZLEMİSLER NAMLU DELİK BİLİRSİN İŞTE.. O BİLE FAYDA ETMEMİŞ YANİ SENİN ANLAYACAĞIN NE KARISI KALMİŞ NE KIZİ, BU ARADA KİM SUÇLU KIM BILEMIYORUZ BELKİ NAMUS MESELESİDİR?

yanıt0
yanıt0
Taner:

Dışarıda asıp kesen arkadaşlar içeride hergün karılık yapıyo aklınızda bulunsun son pişmanlık payda etmez

yanıt31
yanıt4
Akçaabatlıselçuk:

ADAMLARIN İÇİNDE VAHŞET VE ÖFKE VAR , Balta ile kavgaya gidiyor . HER KES KENDİNE GELSİN . GELMİYEN, KİMSEYE ZARAR VERMEDEN KÖŞEDE KENDİNİ yok etsin . BAŞKASINA zarar vermektense . ŞEYTANA SUÇ BULUNMASIN

24
3
yanıtYanıtla
CENĞAVER:

İNSANLAR FİTİLİ ATEŞLENMİŞ BOMBA GİBİ SAĞ DUYU GEREK

25
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Asil tehlike Korona degil cehaletir cehalet...

26
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

İzmirde sıradan bir gün

10
7
yanıtYanıtla
diriliş:

damat kaçmış her halde insan en azından engellerdi. .

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title