Haberler

İzmir'de 91 saat sonra enkaz altından çıkartılan 3 yaşındaki Ayda'nın ilk görüntüsü

Güncelleme:

İzmir'de 91 saat sonra bir mucize gerçekleşti ve 3 yaşındaki Ayda bebek sağ olarak kurtarıldı. Ayda bebeğin enkaz altından çıkartılırken gülümsemesi dikkat çekti.

Cuma günü İzmir'de meydana gelen deprem sonrası yürütülen arama kurtarma çalışmalarında Rıza Bey Apartmanı'nda 3 yaşındaki Ayda bebek, 91'inci saatte canlı olarak enkaz altından çıkarıldı. Ayda bebeğe ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Ekipler sabahın erken saatlerinden itibaren minik Ayda'yı canlı olarak enkaz altından çıkarmaya çalışıyordu. Serum ve termal battaniye gönderilen alandan saatler sonra çıkarılan Ayda, gerekli önlemler alınarak hastaneye götürüldü. Minik kızın sedye ile ambulansa taşındığı anlardaki sakin olması ve gülümsemesi dikkat çekti.

VALİ DUYURDU

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından bu müjdeyi, "Ayda Gezgin canlı olarak kurtarıldı" açıklaması ile duyurdu.

İzmir'de 91 saat sonra enkaz altından çıkartılan 4 yaşındaki Ayla'nın ilk görüntüsü

102 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

İzmir'deki depremde şu ana kadar 102 kişi hayatını kaybetti, 1026 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Yıkılan 17 binadan 5'inde halen kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Haberler

500

Yorumlar (49)

AYIP:

O TEKBİRLERE GEREK YOKTU COCUGUN ÖDÜNÜ KOPARMIŞLAR

9
58
yanıtYanıtla
nıyet:

başka şeyler korkutmuyor da tekbırlermı korkutuyor?

yanıt22
yanıt5
Allah birdir:

Neden rahat sız oldun ona yaşamını kolay eden allahtanmı

yanıt21
yanıt5
678:

sen anlamassın o imanla orda 100 saattir mucadele veriyorlar bir kisi daha kurtaririz annesine babasina kVuştururuz ama senin kimse derdin yok belli. bekara boşamak kolay cocugun oldugunda anlarsın.

yanıt14
yanıt4
ref:

Kesnlikle katılıyorum 4 gön karanlız üzerine beton yığını dolmuş kücük bir cocugun hatta bebeğin o gürültülü seslerle bagırarak cıkarmaları daha büyük trawma yaratr cocuğa büyük insan olsan anlaarda nicin oldugunu o cocuk anlama yetisi o an icin sahip değil

yanıt7
yanıt5
Bamsı:

O TEKBİR dediginin manasini sorsak kesin bilmiyorsundur.o yavrucagi 4 gündür orada korkutmayan YARADANIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ tesbih etmekteler o güzel insanlar.ama senin bundan rahatsız olman çok normal.ALLAHU EKBER (ALLAH BÜYÜKTÜR)

yanıt7
yanıt3
insan:

yahu bir git ya. lütfen bir git ya. bırak bu işleri. rahat olun biraz. bu kadar kin senin için iyi değil. kim neye inanıyorsa ona tekbir getirsin. sen istediğin şeye inan.

yanıt3
yanıt4
BİRİSİ:

Dogru diyorlar aklın yolu birdir tekbir nedemek dünya izliyor böyle muhteşem bir mucizeyi kirletiyorlar cocuk bile korkmuştur zaten dünyada İslam adına bircok rezalet varken cok anlamsız olmuş insanların aklına kafa kesen din degil İslami fobi geliyor dünyada bunu izlşyor

yanıt2
yanıt6
Öğretmen:

Bu kızı melekler korumuş, çok sevindim. Umarım bu zalim hayatta yuzun hep güler, mutlu huzurlu olursun

37
1
yanıtYanıtla
Tuğba:

Güzel melek bahtın güzel olsun birdaha hiç canın acımasın

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title