Haberler

İYİ Partili İsmail Koncuk'tan Bülent Arınç'ın FETÖ açıklamalarına tepki: Yetmez, isimleri de istiyoruz

Güncelleme:

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Bülent Arınç'ın "Ne hazindir ki, savcıları göreve çağıranların geçmiş yıllarda FETÖ övgüleri halen elden ele dolaşmaktadır." açıklamasına tepki gösterdi. Koncuk, "Yetmez, isimleri de istiyoruz. Geçmişte maklubeye kaşık sallamış, bugün FETÖ savar geçinenleri bu milletin bilmeye hakkı var." dedi.

İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç'ın, "Ne hazindir ki, savcıları göreve çağıranların geçmiş yıllarda FETÖ övgüleri halen elden ele dolaşmaktadır." açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Koncuk, "Yetmez, isimleri de istiyoruz. Geçmişte maklubeye kaşık sallamış, bugün FETÖ savar geçinenleri bu milletin bilmeye hakkı var." ifadelerini kullandı.

"BENİM FETÖCÜM MANTIĞI MI HAKİM?"

İsmail Koncuk, Bülent Arınç'ın söz konusu açıklamalarına Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Koncuk, "Arınç, 'Ne hazindir ki, savcıları göreve çağıranların geçmiş yıllarda FETÖ övgüleri halen elden ele dolaşmaktadır.' demiş. Yetmez, isimleri de istiyoruz. Geçmişte maklubeye kaşık sallamış, bugün FETÖ savar geçinenleri bu milletin bilmeye hakkı var. Benim FETÖCÜM mantığı mı hakim?" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili İsmail Koncuk'tan Bülent Arınç'ın FETÖ açıklamalarına tepki: Yetmez, isimleri de istiyoruz

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, KHK ile işten çıkarılanlara ilişkin yaptığı ve tartışmalara neden olan sözlerine ilişkin yeni bir açıklama yapmıştı.

Yaptığı yazılı açıklamayı Twitter hesabı üzerinden paylaşan Arınç, "Zira bir zamanlar FETÖ'nün en yakınında olan, övgüler yağdıran, yazılar yazan, fotoğraflar çektiren insanların rahatça dışarıda dolaştığı ama küçük bir iltisakı nedeniyle hayatları kararan insanların varlığı, üstü örtülemez bir çelişkidir" ifadelerini kullanmıştı.

"Yaşan haksızlıklar, uygulamalar ve idari işlemlerde benim de suçlu olduğumu, benim de hesap vereceğimi iddia eden insanların tepkilerini yaşadıkları psikolojinin etkisi olarak yorumluyorum" diyen Arınç, görev yaptığı süre boyunca altında imzası olan her idari uygulamanın ve kararın hesabını vermeye hazır olduğunu vurguladı.

Arınç, sözlerinin devamında şu ifadeyi de kullandı:

"KHK mağdurlarının uğradığı haksızlığı dile getirmenin FETÖ'yü aklamak olduğunu iddia edenlerin akıl ve izandan yoksun olduğunu söylerim. Ne hazindir ki, savcıları göreve çağıranların geçmiş yıllarda FETÖ övgüleri halen elden ele dolaşmaktadır."

Kaynak: Haberler.com / Politika

İsmail Koncuk Bülent Arınç İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title