Haberler

"İyi Fikir", "Ana Kuzusu" ve "Adını Sen Koy"

Güncelleme:

TRT 1 Gündüz Kuşağı, 2 programı ve 1 günlük dizisi ile ekranları renklendirmeye devam ediyor.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri ekranlara taşımaya devam ediyor.

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Özlem Balcı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' ise hafta içi her gün 14.30'dan itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kızların yarıştığı, annelerin oyladığı 1000 altın ödüllü yarışma, öğretirken kazandırmaya devam ediyor.

Başrollerinde Hazal Subaşı ve Erkan Meriç'in yer aldığı 'Adını Sen Koy' adlı günlük dizi ise hafta içi her gün 17.00'da TRT 1 ekranında yayınlanıyor.

22 Aralık Perşembe günü 'İyi Fikir'in konukları; Beslenme Uzmanı Dr. Hakan Güveli, Spor Eğitmeni Doğancan Akbaba ve Fizyoterapist Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa olacak!

22 Aralık Perşembe günü ekrana gelecek 'İyi Fikir' programında, Beslenme Uzmanı Dr. Hakan Güveli, Spor Eğitmeni Doğancan Akbaba ve Fizyoterapist Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa konuk olacak. Ayrıca Perşembe gününün konukları arasında Aşçı Ayşem Eker yer alacak.

Kızlar Yarışıyor, Anneleri Oyluyor!

4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam ediyor. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları yine zorlu görevler bekliyor. Ana Kuzusu'nun 22 Aralık Perşembe günü yayınlanacak bölümde, Seda Şan meyve suyu yapımı için meyve alışverişine çıkacak. Elif Gülcanoğlu, un helvası yapacak. Hülya Tosun ise eski fotoğrafları albüme yerleştirecek. Diğer yarışmacı Cansu Demirci ise yağ dökülmüş ocağı doğal malzemeler kullanarak temizlemeye çalışacak.

'Adını Sen Koy' 69. Bölümü İle Ekrana Geliyor!

Zehra'nın adresini bulan Sevim'in keyfi yerindedir. Hem Yener'i hem Zehra'yı ağına düşürmüş olmanın zevkini yaşarken, Yenerde olan senetler ile birlikte alacağı paraları düşünüp hayallerine yenilerini eklemekle meşguldür.

Zehra'nın telefonunu Alev'in elinde yakalayan Ömer Zehra'yı dikkatsizlikle ve sorumsuzlukla suçlar. İkilinin arasındaki gerilim her geçen gün katlanarak artmayı sürdürür. Evin himayesini büsbütün ele almaya çalışan Cevriye şen kahkahalarının altından sinsice ev halkını gözlemleye onları daha yakından tanımaya çalışır. Çantası gasp edilirken kendisine yardım eden Demir ile ortak bir projede çalıştığını öğrenen Leyla arasında iş ilişkisinden fazlası mümkün olacak mıdır? Hilmi Alev'in şirketten ayrıldığını öğrenmiş ve aralarındaki anlaşmayı fes etmiştir.

Alev dört bir yandan köşeye sıkışmıştır. Sevim ve Yener arasındaki hesaplaşma eskisinden daha farklı bir boyut kazanmıştır. Artık Sevim'in de eli güçlenmiştir. Bunu kendi çıkarları için nasıl kullanacağını çok iyi biliyordur. Yener de bunun altında kalacak biri değildir. Yener kartlarını açık oynamaya karar verir yeni planıyla Sevim iyice köşeye sıkıştıracağını düşünüyordur. Yener, Sevim'den Zehra'nın adresine ulaşmak için senetlerden vazgeçerken Sevim ona adresi verecek midir?

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halit Yerebakan Ece Erken Subaşı Balcı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title