Haberler

İtalyanlar'ın Dünyaca Ünlü Sirki Apollo Çorlu'da

Dünyanın Sayılı, İtalyanlar'ın İse En Ünlü Sirkleri Arasında Gösterilen Apollo Sirki, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Gösterilerine Başladı. Çok Sayıda Hayvanın Yer Aldığı Sirk, Gösterileriyle İzleyenleri Büyüledi.

Dünyanın sayılı, İtalyanlar'ın ise en ünlü sirkleri arasında gösterilen Apollo Sirki, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gösterilerine başladı. Çok sayıda hayvanın yer aldığı sirk, gösterileriyle izleyenleri büyüledi.

İlk 3 gösterisini İstanbul'da yapan Apollo Sirki, Çorlu'da izleyicileriyle buluşuyor. Kipa Alışveriş Merkezi'nin bahçesindeki sirkin gala gösterisine Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert ve çok sayıda davetli katıldı. Palyaço, cambaz, akrobat, trapezci, jonglör ve hayvan eğitmenlerinden oluşan 75 kişilik sirk grubunda aynı çatı altında buluşan Brezilyalı, Rus, İtalyan Türk göstericiler, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Köpek, timsah, maymun, yılan ve kirpileri

ile belgeselden çıkmış gibi görünen sirkte, palyaçolar ise izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

İp cambazlarının nefes kesen gösterilerinin de yer aldığı sirkte 5 motorcunun aynı anda küre içerisinde yaptıkları şov büyüledi. Brezilyalı 5 motosikletlinin dev bir küre içerisinde aynı anda hareket etmesi dünyada ilk kez gerçekleştirildi. Daha önce 4 motosikletçinin aynı anda bu gösteriyi sunduğunu belirten sirk görevlileri, 2'si kardeş olan 5 Brezilyalı'nın bu gösteri için 5 yıl boyunca prova yaptıklarını söyledi. Vatandaşları sirke davet eden görevliler, Çorlu'da 10 gün sürecek gösterilerin ardından

etkinliklerin Lüleburgaz'da devam edeceğini belirtti.

(EŞ-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title