Haberler

İtalya Açıklarında Batan Türk Gemisi - Zeynel Üstün'ün Cenazesi

İtalya açıklarında batan Türk gemisi- Ravenna Limanı açıklarında yaklaşık bir ay önce iki kargo gemisinin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Zeynel Üstün'ün cenazesi toprağa verildi- Kazada ağabeyini kaybeden Ulvi Üstün: "Tek tesellimiz ağabeyimizin bir mezarının olması"- Kayıp denizci Yiğit Küçükbıyık'ın kardeşi Harun Küçükbıyık: "Ağebeyim henüz bulunamadı.

İtalya açıklarında batan Türk gemisi- Ravenna Limanı açıklarında yaklaşık bir ay önce iki kargo gemisinin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Zeynel Üstün'ün cenazesi toprağa verildi- Kazada ağabeyini kaybeden Ulvi Üstün: "Tek tesellimiz ağabeyimizin bir mezarının olması"- Kayıp denizci Yiğit Küçükbıyık'ın kardeşi Harun Küçükbıyık: "Ağebeyim henüz bulunamadı. İtalyan resmi makamları arama çalışmalarına son verdi" İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında iki kargo gemisinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden ve cesedi 25 gün sonra bulunan Türk denizci Zeynel Üstün'ün cenazesi Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.Önceki gün İtalya'nın Bologna kentinden İzmir'e getirilen Zeynel Üstün'ün cenazesi yakınları tarafından teslim alındı.Türk bayrağına sarılan Üstün'ün cenazesi daha sonra Kemalpaşa Kübra Hatun Camisi'ne getirildi.Cenazeye Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, aynı kazada hayatını kaybeden gemi kaptanı Kamil Murat Kantoğlu'nun eşi Mehtap Kantoğlu, kaza sonrası kayıp olan Yiğit Küçükbıyık'ın kardeşi Harun Küçükbıyık da katıldı.Zeynel Üstün'ün cenazesi kılınan Cenaze namazının ardından Kemalpaşa Cennet Bahçesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.- "Tesellimiz mezarının olmasıZeynel Üstün'ün kardeşi Ulvi Üstün gazetecilere yaptığı açıklamada, kaybın acısını yaşadıklarını, tek tesellilerinin ağabeyinin bir mezarının bulunması olduğunu söyledi.Üstün, en kısa sürede kayıp diğer 2 denizcinin de bulunması temennisinde bulundu.Harun Küçükbıyık ise kaza sonrası kaybolan ağabeyi Yiğit Küçükbıyık'tan henüz bir haber çıkmadığını belirtti. Cenazenin bulunamamasının üzüntülerini artırdığını ifade eden Küçükbüyük, arama çalışmalarının sonlandırıldığını kaydederek, arama çalışmalarının devamı için yetkililerden destek beklediklerini dile getirdi. Küçükbıyık, kazada ihmal bulunduğunu iddia ederek, hukuki mücadele yapacaklarını da sözlerine ekledi.- Olayİtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında 28 Aralık 2014'te meydana gelen kazada, "Lady Aziza" isimli gemiyle çarpıştıktan sonra batan Türk kargo gemisi "Gökbel"de bulunan 11 kişiden 5'i kurtulmuş, 6 kişi kaybolmuştu. Arama çalışmalarında 4 denizcinin cesedine ulaşılmış, Melih Erek ile Yiğit Küçükbıyık'ın aranmasına başlanmıştı. -

Kaynak: AA / Güncel

Kemalpaşa Bologna Ravenna İtalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title