Haberler

İsviçre, Portekiz'i 2-0 ile Geçti

Güncelleme:

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu ilk maçında İsviçre, son Avrupa Şampiyonu Portekiz'i sahasında 2-0 mağlup etti.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu ilk maçında İsviçre, Portekiz'i konuk etti.

İSVİÇRE İLK YARI FİŞİ ÇEKTİ

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip 23. dakikada Breel Embolo'nun kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlk golün şokunu üzerinden atamayan Portekiz, bu golden yedi dakika sonra maçın 30. dakikasında Admir Mehmedi'nin golüne engel olamadı ve maçta 2-0 geriye düştü.

İLK YARIDAKİ SKOR DEĞİŞMEDİ

İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf İsviçre oldu. Blerim Dzemaili ile rakip kalede gol arayan ev sahibi ekip yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Quaresma'nın oyuna girmesiyle hareketlenen Portekiz ise maçtaki en ciddi pozisyonunu 81. dakikada Nani ile yakaladı. Fenerbahçe'nin eski yıldızının ceza sahası içinde çektiği şut direkten döndü. Karşılaşmada başka gol olmayınca İsviçre, sahadan 2-0 galip ayrılarak 2018 Dünya Kupası yolculuğuna galibiyetle başlayan taraf oldu.

Q7 SONRADAN GİRDİ

Luis Nani'nin ilk 11'de başladığı karşılaşmada Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ise 68. dakikada Joao Moutinho'nun yerine oyuna girdi. Euro2016'da sakatlanan Cristiano Ronaldo ise karşılaşmada forma giymedi.

EREN 78'DE DAHİL OLDU

İsviçre cephesinde ise Blerim Dzemaili ilk 11'de başladığı maçta 88 dakika forma giydi. Galatasaray forması giyen Eren Derdiyok ise 78. dakikada Haris Seferovic'in yerine oyuna girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title