Haberler

'İstinyePark Tunes Of June' Haziran Akşamlarını Müzikle Dolduruyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcılar Edson Corderio ve Louie Austen haziran ayında İstinyePark'ta!

İstinyePark yaza müzikle dolu güzel bir giriş yapıyor! İlk konseri 5 Haziran'da dünyaca ünlü Grammy adayı konrtenor Edson Corderio ile başlayacak olan 'İstinyePark Tunes of June', Haziran ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Açıkhavada müziğin keyfine varacağınız konser dizisinin ikinci konserindeyse ' Glamour Girl' şarkısıyla tüm dünyada büyük ilgi gören Avusturyalı şarkıcı Louie Austen müzik severlerle İstinyePark'ta biraraya gelecek. Yazın enerjisini müzikle yakalamak isteyenler, Haziran ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark'ta buluşacak.

İstinyePark misafirlerine sunduğu birbirinden güzel etkinliklere bir yenisini ekliyor. İstanbul'da haziran akşamlarını açıkhavada müzik keyfiyle daha da güzelleştirecek olan 'İstinyePark Tunes of June'un ilk konseri 5 Haziran'da dünyaca ünlü Grammy adayı Brezilyalı sanatçı Edson Corderio'yu ağırlayacak. Kadın sesiyle şarkı söyleyebilen eşsiz konrtenor, repertuarındaki şarkılarla dinleyenleri büyülemekle kalmıyor, aynı zamanda sahnede yaptığı benzersiz şovlarla da dinleyiciyle mükemmel bir bağ kuruyor.

Kadın sesiyle şarkı söyleyebilen 'dünyanın sekizinci harikasi'

Eklektik repertuarı ve sahne performansıyla dünyanın dört bir yanında izleyenleri kendine hayran bırakacan Corderio; Brezilya samba ve bosa novadan, flamenko caz, disco ve operaya kadar pekçok farklı türde müziği pop tavrında dinleyiciyle buluşturuyor. Yakın zamanda Alman basını tarafından 4 oktavlık benzersiz sesiyle "dünyanın sekizinci harikası" ilan edilen Corderio, dünyanın her yerinde verdiği konserler ve katıldığı festivallerle geniş kitlelere ulaştı. Corderio gösterisinde Billie Holiday, Amalia Rodrigues, Edith Piaf ve Madonna gibi ilham aldığı kadın sanatçılardan esinlendiği performansıyla izleyicilerine unutamayacakları eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Glamour Girl'ün dünyaca ünlü şarkıcısı İstinyePark'ta!

İstinyePark'ta haziran ayının muhteşem akşamlarının tadını çıkaracağınız 'Tunes of June' konserlerinin ikinci konuğu ise geçtiğimiz yaz ' Glamour Girl' şarkısıyla tüm dünyada büyük ses getiren Avusturyalı şarkıcı Louie Austen olacak. 12 Haziran Çarşamba akşamı İstinyePark ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak olan Austen, şarkıcılığın yanı sıra piyanist, akordeoncu, oyuncu, guitarist ama kendisini akordeoncu ve caz yorumcusu olarak tanımlıyor. Bugüne kadar dünyanın değişik yerlerinde sayısız konser veren ve pek çok albüm projesine imza atan Austen, geçen yaz dünyada ve Türkiye'de geniş kitlelere ulaşan Glamour Girl şarkısıyla kariyerinin zirvesine çıktı. Austen, İstinyePark Tunes of june'da bu kez bambaşka bir konsept ve yeni şarkılarıyla İstanbullu müzik severlerle buluşacak.

Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Tunes of June için İstinyePark'ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmalarda, şanslı ziyaretçiler konser günü İstinyePark'ta ağırlanacak. Yazın enerjisini daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla Haziran ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark Markalar Sokağı'nda müzik severlerle buluşacak olan Tunes of June konserleri, dünyaca ünlü yıldızları ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Glamour Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title