Haberler

    Uzun süre sonra canlı yayına katılan Mehmet Ali Erbil, sevenlerine çağrı yaptı: Evde kalın

    Güncelleme:

    Uzun süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez bir canlı yayına katılarak sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Tedavisine evde devam edildiği için sokağa çıkamayan Erbil, herkese "Evde kal" çağrısı yaptı.

    Evinin banyosunda düştükten sonra yıllardır mücadele ettiği Kaçış sendromu rahatsızlığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda kaldı. Hastaneden taburcu olduktan sonra tedavisine evinde devam edilen komedyen, katıldığı canlı yayında sevenlerine çağrıda bulundu.

    "BEN EVDEYİM, SİZ DE EVDE KALIN"

    Uzun süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez dostu Tolga Yüce'nin Instagram'daki Tek Hece adlı programın konuğu oldu. Canlı yayında konuşan Erbil, "Ben evdeyim, siz de evde kalın. İyiyim çok şükür" diyerek hayranlarına seslendi.

    Uzun süredir tedavi gören Mehmet Ali Erbil, canlı yayına katıldı

    "KENDİME GELMEME ÇOK AZ KALDI

    Erbil, sokağa çıkma yasağından haberi olmadığını da söyledi. Her geçen gün biraz daha iyi olduğunu ifade eden Erbil, "Kendime gelmeme çok az kaldı. Evde tedavim devam ediyor. Güzel günler gelecek. Sevenlerimden evde kalmalarını istiyorum. Ben evde kalıyorum sizde evde kalın" şeklinde konuştu.

    Yakın dostu sanatçı Ercan Avşar ve Ümit Okur'un da yayını izlediğini gören Erbil, arkadaşlarına takılarak "Aman hiç eksik kalmayın. Bunları yayına alma" diyerek sevenlerini güldürdü.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    DOST Partisi Tolga Yüce Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (17)

    uCube:

    Bunun haber değeri nedir? Zaten tüm herkes #evdekal çağrısı yapıyor. ;)))

    1
    3
    yanıtYanıtla
    kucube:

    zorla mı okuttular haberi sana? nasıl bir manyak takma adını ucube koyar?

    yanıt0
    yanıt0
    ADMAN:

    Alo: Ali Memet nirdesin? Carki felek öksüz kaldi cabuk gel.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Muhittin çakmakçı:

    Mehmet alibey sağlığın düzelmesine çok sevindim. inşallah yakın zamanlarda Tv görmeyi isteriz. Allah şifalar versin. Allah yardımçın olsun.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    arslansın sen:

    aramıza dön özledik

    3
    0
    yanıtYanıtla
    aaaa:

    cok umrumuzdaydı

    0
    2
    yanıtYanıtla
    birikedimi7:

    ölmedimi hala bu fındıkkıran

    0
    2
    yanıtYanıtla
    CAN DEP:

    Bizede bir hastaya sifa dilemek düser..acil sifalar diliyorum..

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Turhan varveren:

    Seni çok özledim . Babanla dostluğumuz vardı sen benim iki şarkıma konuşmuştun. Sensiz ne çarkıfeleğin nede diğer programların tadi var. Ben şimdi 84 yaşında bir morukum. Seni tv. Lerde görmeyi çok arzu ediyorum. Saglıcakla KAL. MALİ

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Busbeo:

    Erbili bilemedim

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title